Dagens budskap lördag

Hej fina <3

Hur har du det denna lördag? Jag tänkte skriva lite om självkärlek igen och försöka hinna med det en gång i veckan..
Det första steget är acceptans enligt mig för utifrån det kan du förändra mycket. Du behöver kunna se på dig själv objektivt och du behöver vilja förändra, läka och känna.
Jag kommer försöka lägga ut lite övningar som hjälpt mig en gång i veckan, antagligen på onsdagar.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten)

Det är viktigt att släppa alla tankar av vad du tror att du behöver. Det är inte alltid det du tror du behöver som är rätt utan det finns något bättre inom räckhåll. Det handlar bara om att våga gå efter det och det ser ut som om du vet vad det är, men att du stannar kvar i något för du tror att det är bättre eller rätt.

Det finns en yngre person i ditt liv som du är väldigt attraherad av och känner en stark dragning till. Det kan även vara så att ni har en fysisk relation, men att en av er inte vill ha en relation medan den andra vill. Det kan även handla om att du behöver vara mer framåt och den som agerar gällande en relation eller situation i ditt liv.

Ibland är det bra att be om hjälp från andra, speciellt om du går igenom något svårt eller ibland behöver du bara prata med någon. Det är inget fel att be om hjälp eller erkänna att det är tufft. Du kommer få hjälp från oväntat håll. Be även dina änglar och guider om hjälp genom att säga det högt eller tyst för dig själv.

Kram Erika

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap lördag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *