Juldagen

Hej fina <3

Jag hoppas du hade en fin dag igår och att du har en fin dag idag. Min familj firar ju ofta båda dagarna då vi har en engelsman i familjen, men inte år då vi inte är så pigga. Jag har mått väldigt dåligt. Mår bättre idag.

Jag vill passa på att tacka dig som läst, kommenterat, mejlat och beställt läggningar av mig detta år <3 Det betyder så mycket för mig <3

Dagens budskap

Det ser ut som om du kommer träffa någon du inte sett på länge idag och denna person har mognat och är inte längre densamma så låt inte det förflutna förstöra. Det kan handla om en familjemedlem och för andra handlar det om att ex eller dyl hör av sig och vill ses eller ha kontakta igen, men vad du gör är upp till dig och inte andra.

Det är viktigt att du är dig själv och verkligen står i din egen kraft och inte gör saker du inte vill. Om du behöver vila idag så gör de oavsett vad andra vill. Var sann mot dig själv. Det kan handla om att du behöver övertyga någon idag och verkligen visa vad skåpet ska stå. Lita till din egen kraft och använd din energi på ett bra sätt. Din utstrålning och din övertygelse imponerar på andra.

Kram Erika

 

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleksläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Nyhet!I Inspirationsläggning 125 kr – 3 budskap från universum, samt en affirmation
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

3 reaktioner på ”Juldagen

  1. Cecilia skriver:

    Hej! Heter Cecilia Persson och nu skulle jag vilja ha hjälp med vägledning
    Kommer jan och jag bli tillsammans igen?
    Kommer han ta sitt förnuft till fånga och komma och reda ut saker
    Och älskar han mig verkligen som han har sagt 11 månader är så sårad och ledsen mvh Cecilia Persson

  2. Emma skriver:

    God jul . Jag vart själv som är nu för tiden.
    Dock vidio chatta med syrran i går.
    Valt ha av stånd. Då har ändrat mitt liv sen många år till baka , höjt ribban nått oerhört med vad som gäller. Det störde på var yngre. Nu har jag uppnåt det.
    Har lagt tid tålamod på osynliga dilemmat.
    Som lever bor i annan stad..

    I dag lär inte hända nått. Men möligen längre fram om personen i frågan vågar ro land det han önskar. Just nu vart i flera år stannat i tanken. Men känner av viljan är envis men ändå hit tills inte kommit till sak.
    Men önskar dig med bra dag . Krya på er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *