Dagens budskap

Hej fina du <3

Jag hoppas du har en bra start på veckan och att du mår bra efter helgen. Jag har inte vilat så mycket som jag ville, men jag har haft många givande samtal istället <3 Det har varit USA, Italien, Portugal o Sverige så klart. En gammal vän till mig kontaktade mig och det var så fint att prata med hen igen <3

Dagens budskap

En person som  är något äldre än dig och som är väldigt stabil, trygg och bra med pengar.. kan eventuell jobba med ekonomi på något sätt kan ge/ger dig lycka och stabilitet.
Någon av er är gravid med er partner – grattis. Det känns som om du vill gå all in och din partner bromsar lite och är mer sansad och lite bestämd.
Om du inte har träffat denna person än så kommer hen in i ditt liv och ger dig lycka. Det ser ut som om om du kan träffa hen genom jobbet.

Du har länge drömt om eller önskat en partner, kanske haft den där flickdrömmen om ett prinsessbröllop med din stora kärlek o för någon av er så har du precis fått detta då manifesterat detta i ditt liv. Bra jobbat! Grattis till dig.

Många av er jobbar på för fullt med att önska till universum när det gäller kärlek.. fortsätt så för det kommer någon överraskning din väg.

Önskar dig en fin måndag  <3 Glöm inte bort att du är värdefull och fantastisk <3

Kram Erika

 

Höstläggning (okt/nov) 150 kr
Vinterläggning (dec/jan) 150 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Två ämnen 250 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 350 kr
6 månaders läggning allmänt 350 kr
Vad känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr.

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *