Budskap söndag 4/2 och måndag 5/2

Hej all fina <3

Här kommer budskap för idag och imorgon måndag.

Det är såatt många fokuserar på sitt jobb eller karriär vilket gör att kärleken glöms bort lite grann. Det kan också handla om att du har träffat någon genom jobbet, men att hen är väldigt karriärsinriktad.
Om du vill ha in mer kärlek i ditt liv så kanske det är dags att göra något som lockar till sig mer kärlek. En positiv attityd, affirmationer och visualisering kan hjälpa dig en bra bit på vägen eller hela vägen fram 🙂 (Det finns bra videor och inlägg på nätet)
Se till att ha kul och gör något som du inte brukar. Koppla bort jobbet en stund och se dig om i världen 🙂 Det är så lätt att du missar någon person om du går och tänker på jobb hela tiden.

Lekfullhet och flörtande ska du ta fokusera på dessa dagar. Det är viktigt att du kastar dig ut och bjuder in kärleken. Det kan räcka med ett vänligt leende eller att säga hej åt någon. Ge en främling en komplimang. Sådana där små gester kan förgylla en annan människas dag och du vet aldrig vem du träffar på vägen. Det känns som en del av er kommer träffa någon på det sättet 🙂

Må så gott <3

Kram Erika

Om du vill ha ett personligt budskap eller läggning hittar ni mig på Facebook under Tarot and Angels (www.facebook.com/tarotangelslove).

Erbjudande!
Inför Alla hjärtans dag – Kärleksläggning samt ett extra budskap från annan lek såsom Änglasvar, Gaia, Native spirit mfl 125 kr.
Går att boka via PM på Facebook genom min sida eller via mejl: chunchoon@yahoo.com. Swish betalning vid bokning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *