Budskap måndag 29/1

Hej alla fina läsare <3

Dagen budskap 28/1

Det verkar som om barn står i fokus idag på ett eller annat sätt. Det kan handla om dina barn som behöver lite extra uppmärksamhet så ta dig tid för hen och se till att ni gör något extra mysigt. Annars så handlar det om ditt inre barn som måste få utrymme så gör något lite extra lekfullt och busigt idag 🙂

Det är också viktigt att ta en time out idag eller till helgen antingen ensam eller med din partner. Det kanske är så att andra människor har lagt näsan i blöt och förvirrat dig så gå inåt och sök efter svaren där. Ta en paus från omvärlden.. stäng av mobilen och datorn och bara va. I stillheten och lugnet finns magin.
Gör någon aktivitet med din partner så att ni kommer närmare varandra och hittar tillbaka till varandra. Ni kanske ska tänka ut en gemensam hobby som kan påverka er relation positivt.
För några av er betyder det att det finns ett bröllop, förlovning eller en fördjupad relation inom den närmaste framtiden – grattis till er <3

Du kommer lyckas med det du frågar om eller vill ha så ha tillit och oroa dig inte. Tillit är svårt men viktigt har jag hört hihi.

Må så gott

Kram Erika

Om du önskar ett personligt budskap eller läggning hittar ni mig på Facebook under Tarot and Angels (www.facebook.com/tarotangelslove)
Jag har också en egen grupp för er som är intresserade.

2 reaktioner på ”Budskap måndag 29/1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *