Budskap 27/1

Hej alla fina läsare <3

Här kommer dagens budskap

Idag handlar det om tillit o förlåtelse. Ha tillit till att allt är precis som det ska. Oroa dig inte för det skapar bara drama och negativitet, släpp din oro till änglarna istället. Fortsätt framåt i samma riktning för du är på rätt väg. Din tillit höjer din energi vilket leder till att du attraherar positiva erfarenheter och människor in i ditt liv. Allt är möjligt så länge du tror.

Förlåtelse är viktigt denna dag och du bör släppa det förflutna och det i sin tur kommer få dig att känna dig fri. Be dina änglar hjälpa dig att släppa den sorg o smärta du bär på så att du kan bli fri.
Förlåtelse handlar inte om att du accepterar någons felaktiga beteende, men att du förlåter hen för din skull så att du kan gå vidare. Fokusera på de förändringarna du har gjort sedan dess och vart du är idag. Du gjorde så gott du kunde då så blicka framåt och fortsätt framåt på din väg så kommer du se mirakler <3

Må så gott alla.

Kram Erika

Om du önskar ett personligt budskap eller en tarotläggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels (www.facebook.com/tarotangelslove)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *