Dagens budskap tisdag

Hej <3

Det ser ut som om detta med pekpinnar inom den andliga världen är vanligt förekommande, men för vem? Om du behöver säga att du minsann vet vad som är rätt eller etiskt okej betyder inte det att du försöker kontrollera saker och att du ger ut negativa vibbar? När det gäller kärleksläggningar eller relationsläggningar så kommer du känna in en tredje parts energi oavsett. Om du är emot detta så erbjud inte kärleks/relationsläggningar. Det är min åsikt. Jag kommer inte diskutera detta mer. Jag gör min grej och så få andra göra sin grej så blir det bra. Just det, du betalar för min tid, inte mina gåvor eller något annat. Det finns några som tycker jag och andra borde jobba gratis, men vi erbjuder en tjänst precis som en frisör el dylikt. Jag ger gratis genom denna blogg och annat så det där snacket är bara att lägga ner.

Idag fyller mitt mellanbarn år. Tänk vad tiden går fort. Vi ska baka och fira henne idag. Även terapi ♡ Solen skiner så det blir att vara ute också.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu.

Dagens budskap 
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det finns något nytt runt dig, men du behöver se över hur du får ut det bästa av detta och hur detta kan påverka dig. Det ser ut som om du behöver våga ta tag i detta för att säkra den framgång du behöver.
För andra handlar det om att det kommit in något i ditt liv som en virvelvind och som rört om i ditt känsloliv och det krävs samarbete och att ni gör det ni kan om ni vill ha ett annat djup eller utveckling. Om du bara vill ha en flört så låt saker vara som dem är.

Det ser ut som om det varit en tuff och jobbig tid för dig ett tag nu, men du behöver tro på dig själv och och oroa dig inte för allt kommer bli bra. Det kommer en ny tid, en bättre tid där du kommer kunna glädjas och fira något och du kan känna av denna energi redan nu.
För andra handlar det om att du och en annan person har genomgått en tid av mörker och utmaningar som har påverkat er och gjort er lite trötta, men det kommer in förbättring här. Det ser ut som om det finns en återförening här idag eller i er energi.

Det kommer in en ursäkt från någon idag och även om det inte är en ursäkt på det sättet du vill så är det ändå en slags ursäkt. Detta handlar om att denna personen inte riktigt vill erkänna att hen haft fel. Vad du gör med detta är upp till dig. För någon ser det ut som om detta är något som kommer få dig att tänka att det kanske går att fixa detta eller få en nystart på något sätt.
För andra ser det ut som om det finns en person i ditt liv som får dig att må bra och det finns en vilja att skapa något tillsammans, men du vet inte vart du ska börja och sök svaren inom dig själv för du kommer veta precis vad du ska göra.

Kram Erika

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Din tvillingsjäl, 250 kr
Detta passar dig som inte träffat hen än eller om du är osäker på vem det är.
Tittar på hens själ, något om hens personlighet och utseende.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Er koppling, 200 kr (tittar på er koppling och om framtiden. Behöver foto)
Ny kärlek 3, 190 kr.
(Tittar på när kärleken kommer in i ditt liv, något om vem det är, potential för er relation)
Numerlogi för dig och din partner/intresse, 200 kr
Vill du veta vad numerlogi säger om dig och din partners/intresses relation samt något om er som individer.
Ska du gå vidare, 200 kr
Tittar på om du ska gå vidare, vad som händer mellan er senare samt råd
Ljuset, 200 kr
Tittar på vad som är ljust/positivt i ditt liv, vad du behöver läka samt något hoppfullt runt dig.
2 ämnesläggning, 350 kr
Tittar på nutid, vad du ska tänka på och framtid.
Välj 2 av dessa ämnen/områden: kärlek, allmänt, arbete/ekonomi, änglar, älvor, universum
Rötter, 250 kr
För dig som är nyfiken på dina rötter, kanske är du adopterad eller inte vet så mycket om din bakgrund.
Tittar på ngt om en av dina föräldrar, ett budskap de har till dig (deras högre jag) samt annan info du behöver veta.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

  1. Maja skriver:

    Tack snälla du. ❤️🙏🤗
    Önskar dig & födelsedagsbarnet en Toppen dag med resten av familjen. 🌞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *