Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Terapitisdag för mig <3 Det är så fint att gå dit och prata av mig om jobb, men även min inre resa som alltid är pågående för det är inte så att man blir “klar”på något sätt. Osäker på hur mycket jag kommer hinna med att blogga denna vecka.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om INGET resonerar är det inte till dig.

Någon kan inte släppa dig helt och hållet utan håller fortfarande lite koll på dig och spionerar lite på dig då hen fortfarande har känslor för dig och känner en stark attraktion till dig. Detta är någon som du glömt bort lite grann, men hen finns där runt dig och det ser ut som om denna person kommer höra av sig till dig inom sinom tid. Dock inte före september.

Du tittar ut över vad du åstadkommit i ditt liv hittills och du är nöjd, men känner att det finns mer att lära och det finns utvecklande möjligheter. Det ser ut som om det finns vissa saker som behövs förändras eller twerkas på något sätt för att skapa den balans som du behöver i ditt inre och yttre.
Det ser ut som om någon funderar på hur hen kan ge dig balans eller inre lugn och det ser ut som om det kan komma in ett meddelande eller budskap från någon du inte hört av på länge, men det ser ut som om denna person inte är riktigt seriös.

Det finns en långvarig relation som har blivit lite tråkig eller går av rutin mer än någonting annat så det är viktigt att du ser över hur ni kan få in en annan, nyare och mer lekfullare energi för att höja er energi och se till att ni också fortsätter att vara sammanlänkande. Det är som om ni behöver håva in varandra och skapa närhet igen för att se till att er relation rör sig i den riktning ni vill.
För andra handlar det om att du behöver vara mer lekfull eller inte ta allt så seriöst för det är viktigt att du har kul och njuter också. Koppla bort alla måsten ett tag och var som ett barn – spontan och i nuet.

Kram Erika

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Din tvillingsjäl, 250 kr
Detta passar dig som inte träffat hen än eller om du är osäker på vem det är.
Tittar på hens själ, något om hens personlighet och utseende.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
Er koppling, 200 kr (tittar på er koppling och om framtiden. Behöver foto)
Ny kärlek 3, 190 kr.
(Tittar på när kärleken kommer in i ditt liv, något om vem det är, potential för er relation)
Numerlogi för dig och din partner/intresse, 200 kr
Vill du veta vad numerlogi säger om dig och din partners/intresses relation samt något om er som individer.
Ska du gå vidare, 200 kr
Tittar på om du ska gå vidare, vad som händer mellan er senare samt råd
Ljuset, 200 kr
Tittar på vad som är ljust/positivt i ditt liv, vad du behöver läka samt något hoppfullt runt dig.
2 ämnesläggning, 350 kr
Tittar på nutid, vad du ska tänka på och framtid.
Välj 2 av dessa ämnen/områden: kärlek, allmänt, arbete/ekonomi, änglar, älvor, universum

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *