Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Det kan bli ett litet uppehåll från bloggandet i mitten av maj i några dagar pga flytt så du är medveten om detta. Jag kommer säga till när jag vet mer exakt hur det blir. Livet och familjen kommer före. Denna vecka kommer jag posta mitt podcastavsnitt.. har inte hunnit än.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu.

Gilla gärna min FB sida för vid 1500 likes kommer jag lotta ut budskap, läggningar och stenar mm.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Du känner dig överväldigad känslomässigt och detta har att göra med en annan person som du verkligen gillar och denna person får dig att känna dig vacker och sexig. Det är som om ni vågar vara sårbara med varandra känslomässigt men även fysiskt. Detta gör att du känner att du sitter fast lite grann mentalt, men även fysiskt då du vill var med denna personen helst hela tiden. Problemet är bara att det kan skapa ett medberoende och det är som om du inte funkar utan hen. .som om hela din värld kollapsar utan hen. Avsaknad av en viss självständighet och frihet till viss mån vilket betyder att du behöver se vad du behöver läka inom dig.

Du behöver betrakta något på avstånd just nu och inte agera på detta utan betrakta och fundera. Det ser ut som om det finns saker som du inte ser eller är medveten om än, men det kommer så även om du vill ta reda på mer eller agera så uppmanas du att ta det lugnt och ha tålamod just nu.
För någon specifik finns det en besvikelse här gällande en resa. Det är tråkigt, men det finns ett annat syfte bakom detta annat än situationen i världen och du kommer se helheten med tiden. Det ser ut som om någon annan behöver ta några risker här gällande det förflutna för att ge dig själv den klarhet du behöver och det kan kännas jobbigt och svårt, men nödvändigt för dig och din resa du är på.

En person med namnet Björn eller liknande är viktig för någon specifik idag då han kommer göra något känslomässigt för dig vare sig det handlar om ett sms eller någon handling.
För andra ser det ut som om du behöver vara ensam och mer i ditt inre för att det finns ett behov av självkärlek och att ta hand om dig själv nu och inte andra. Någon ignorerar sin inre röst här också och söker bekräftelse från andra, men lita på dig själv. Du vet vad som är vad.

Kram Erika

 

 

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
Vad du vill ha vs vad du behöver, 190 kr
Välj ett område (kärlek, allmänt eller arbete/ekonomi)
Er koppling, 200 kr (tittar på er koppling och om framtiden. Behöver foto)
Ny kärlek 3, 190 kr.
(Tittar på när kärleken kommer in i ditt liv, något om vem det är, potential för er relation)
Numerlogi för dig och din partner/intresse, 200 kr
Vill du veta vad numerlogi säger om dig och din partners/intresses relation samt något om er som individer.
Ska du gå vidare, 200 kr
Tittar på om du ska gå vidare, vad som händer mellan er senare samt råd
Ljuset, 200 kr
Tittar på vad som är ljust/positivt i ditt liv, vad du behöver läka samt något hoppfullt runt dig.
Läggning 3, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig, vad du ska släppa samt vad du ska ha tålamod angående.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *