Dagens budskap onsdag

Hej fina ♡

Tack för all kärlek och stöd ♡ Ris till dig som inte förstår hur jag jobbar eller negativitet. Det är allt, men jag kommer inte låta någon eller några personer stoppa mig för det går inte 😀

Just det, påminner att budskapen kommer att publiceras lite senare denna och nästa vecka.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Någon behöver påminnas om att gudomlig tajming är viktigt just nu så försök inte att forcera något för det kommer inte bli som du vill så istället ta ett steg tillbaka och häng med i det som sker istället. Det som ska komma till dig kommer till dig. Det finns även någon får svar idag eller får en aha upplevelse kring detta med gudomlig timing.

Någon känner sig sviken här eller attt någon har lämnat dig eller glömt bort dig på ett medvetet eller omedvetet sätt och du vet inte hur du ska komma förbi detta, men det första är att kommunicera hur du känner och mår så att ni båda kan förändra detta.
För andra handlar det om att du och din tvillingsjäl genomgår en jobbig tid och du känner dig glömd och att hen inte vill vara med dig, men detta är en fas som ni båda måste gå igenom oavsett hur ni känner angående detta. Ni behöver detta för att fokusera på er själva och även jobba på saker som svek och kärlek.

Det ser ut som om någon känner sig överväldigad och trött och du liksom vet inte vad du ska göra riktigt. Det ser ut som om frigörande dans eller bara rörelse hemma kan hjälpa dig nu eller gå på distans då det finns en del studior som erbjuder detta.
Det ser ut som om någon bär en mask idag och inte riktigt säger som det är och inte medvetet lurar dig, men hen vågar inte vara riktigt sårbar och ärlig med dig än och det känns som om du kastas mellan hopp och förtvivlan.

En önskan går i uppfyllelse idag eller är på väg till dig och du kan riktigt känna det också. Detta har med det känslomässiga att göra och det ser ut som om det finns en yngre person kopplat till detta.

Kram Erika

 

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
Vad du vill ha vs vad du behöver, 190 kr
Välj ett område (kärlek, allmänt eller arbete/ekonomi)
Er koppling, 200 kr (tittar på er koppling och om framtiden. Behöver foto)
Ditt hjärta och relationer, 250 kr
Tittar på vad du vill ha i kärlek, vad du lärt dig hittills, vad som håller dig tillbaka, hur redo du är känslomässigt, mentalt och själsligt (kort info)
Ny kärlek 3, 190 kr.
(Tittar på när kärleken kommer in i ditt liv, något om vem det är, potential för er relation)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *