Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Bäst att jag klargör något som jag skrev igår så det inte blir fel. Det kommer bli minst 2 budskap varje vecka, men försöker så klart att blogga varje dag. Dagens budskap kommer publicerad mellan 7-8 denna o nästa vecka.

Någon skrev att mina budskap kan passa in på vem som helst.. ja. .de är allmäna kära du. Att säga att andra gör det bättre är oförskämt. Du behöver inte läsa mina budskap. Det är frivilligt. Jag kan inte  skriva flera tusen “personliga” budskap.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Du har två val och du har alla möjligheter i världen, men du behöver våga ta detta steg först. Det finns inget rätt eller fel här utan och om det blir fel kan du gå tillbaka och göra om. Det ser ut som om du behöver gå efter det du vill ha mest och det som känns bäst för dig så att du även kan komma vidare och inte känna att du står på samma plats och stampar.
För andra handlar det om att du måste välja mellan situation A och B för att kunna läka och må bättre och det hjälper inte att stanna kvar i det förflutna här och det ser ut som om du är missnöjd med något arbete, men du har val att göra här.

Det ser ut som om det finns en person i ditt liv som är väldigt vass med sina ord och ibland kan hen verka kall och som om hen inte bryr sig, men hen har en mjuk sida. Hen känner att hen vill finnas där för dig även om hen inte alltid visar dig och det ser ut som om hen vill att du ska vilja eller så är det hen som behöver vilja.
För andra handlar det om att det finns två personer i ditt liv och de liksom slåss för din tid och uppmärksamhet, men det finns en av dessa två som du har en starkare koppling till och du vet egentligen vad du behöver göra fast du tvekar och det kan bero på att du är rädd för att göra fel och det ser även ut som som någon gillar uppmärksamhet.

Det ser ut som om du behöver läka något och det ser ut som om det handlar om vissa beteenden här som inte gynnar dig och det ser ut som om du vill göra bättre och utvecklas vilket betyder att du behöver ha tålamod med dig själv.
För andra handlar det om att du väntar på något att ta fart och det ser ut som om det handlar om en annan person som du känner en dragning till och du kan även vara gravid vilket gör så att ni sitter fast oavsett om ni vill det eller inte. Det ser ut som om du väntar på att den andra personen ska ta ansvar här, men du lär få vänta på det ett tag om det inte kommer ett meddelande idag.

Kram Erika

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
Vad du vill ha vs vad du behöver, 190 kr
Välj ett område (kärlek, allmänt eller arbete/ekonomi)
Er koppling, 200 kr (tittar på er koppling och om framtiden. Behöver foto)
Ditt hjärta och relationer, 250 kr
Tittar på vad du vill ha i kärlek, vad du lärt dig hittills, vad som håller dig tillbaka, hur redo du är känslomässigt, mentalt och själsligt (kort info)

 

 

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

8 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

 1. CM skriver:

  Hej,
  jag gillar verkligen dina inlägg. Flera som resonerat och gett mig tankeställare. Den där personen har helt missat detta med resonera, hela poängen ju:-)

 2. Daina Sundelin skriver:

  Godmorgon på dig
  Jag blev lite ledsen att höra hur oförskämd någon varit. Jag upplever alltid dina budskap som en fin sak. Allt resonerar naturligtvis inte i just mig men det är ju inte heller meningen. Ruska av dig Erika och sträck på dig. Du gör ett fint arbete och är generös som delar med dig till oss.
  En ljuvlig dag till dig med mycket glädje
  Tack 💚

 3. Erika skriver:

  Det finns alltid en slags avundsjuka , missnöje som, kan relatera till att var
  vass i tonen. Har läst en del budskap på andra sidor men, ingen slår det du
  presterar. Du ärt enastående med det du förmedlar till oss som värdesätter
  det. Någon har uppenbarligen missat vad det hela går ut på, talar det inte till
  osv. är det inte till den eller den. Svårare än så är det inte. Kanske dags att läsa
  mellan raderna så vissa förstår, det budskapet också!

  Står på dig Erika. Du är bra på det du gör!

 4. Sabina skriver:

  Tack Fina🌼❤️ Så slående sant, detta känns verkligen som det var till mig. Så himla sant att 🌼 önskar dig en Fin dag🐞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *