Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Jag kommer försöka att börja och avsluta veckan med ett budskap varje vecka om inget oförutsett händer så klart vilket betyder att det blir minst två budskap varenda vecka. Ska försöka blogga dagligen så klart, men du får iaf minst två budskap varje vecka.

Förra veckan och i helgen så kanaliserade jag budskap spontant åt två av mina vänner vilket var väldigt spännade och alltid lika givande.

Jag hoppas din vecka har börjat på bästa sätt och att du mår så bra som du bara kan oavsett vart du än befinner dig fysiskt eller på din resa här på jorden. Jag hoppas du vet hur värdefull och viktig du är <3

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Du har liksom tappat hoppet lite eller tror och känner att du behöver kämpa för att nå dit du vill, men slappna av..Det är viktigt att du känner efter vad du vill o att du handlar utifrån kärlek för då kommer det hända saker. Ta ett steg i taget med start idag och låt hjärtat vara med på resan också. Det kommer bli bra, men glöm inte dina intentioner och kärlek här. Dina intentioner kan ändra och påverka utgången så det är bra att vara medveten om detta. Häng med i det som sker, forcera inget och bara var i det som är.

Det ser ut som om det finns en yngre person i ditt liv som är lojal och pålitlig och han vill nu att du ska välja om du vill vara med hen eller inte för hen vill inte vänta längre eller känna att hen är ett val utan hen vill vara den enda.
För andra handlar det om det finns flera val runt dig känslomässigt och du behöver bestämma dig för du är trött på att denna ostabilitet och osäkerhet och ju fortfare du kommer fram till ett beslut desto bättre kommer du må.

Det ser ut som om du kan få hjälp av någon idag och det ser ut som om ni har en koppling till det förflutna eller att ni har haft något slags band.
För andra handlar det om att du tänker tillbaka på ditt ex och ert förflutna och du känner en saknad och har svårt att gå vidare. Det ser ut som om du har lite koll på hen, men detta hjälper dig inte alls utan det är bättre att bara klippa helt. Strunta i hens FB, Instagram mm och bara fokusera på dig själv.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
2 Budskap samt vad du ska fokusera på. 200 kr
Vad du vill ha vs vad du behöver, 190 kr
Välj ett område (kärlek, allmänt eller arbete/ekonomi)
Er koppling, 200 kr (tittar på er koppling och om framtiden. Behöver foto)

3-i-1 vägledning skriftligt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *