Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Äntligen fredag ..igen. Det blir som vanligt med jobb idag vilket är så roligt och något jag brinner för, men den senaste tiden har det varit sådär med motivationen pga det som hänt i vår familj. Vi kämpar på och försöker ta oss igenom detta med mycket kärlek, förståelse och omtänksamhet. I helgen hoppas jag på sol för då ska jag ut och lapa i mig så mycket av solens energi som möjligt <3
Jag försöker blogga så mycket jag kan för din skull då jag vet att många “behöver” detta, men känner jag att energin inte räcker till så kommer jag inte blogga och jag vet inte hur det kommer se ut nästa vecka så att du vet 🙂

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Idag gungar det lite och det finns inte den balans och trygghet du önskar och det ser ut som om det finns en kvinna som påverkar dig idag och denna person är väldigt självsäker och stark.. övertygande i sitt sätt att vara och andra lyssnar, men du har liksom insett att du inte vill ge efter här och det får det att gunga lite.
För andra handlar det om att du gärna vill uppnå balans med någon annan, men att det inte hänt än för det finns en osäkerhet här som ni behöver prata om för att komma vidare annars kommer ni sitta fast ett tag.

Du beundrar någon som inte vet om det och du kan inte hjälpa att dagdrömma om hen eller bara sitta och titta på hen och du liksom kommer på dig själv och hoppas att ingen annan märker det.
För andra ser det ut som om det finns en mycket karismatisk person som du verkligen vill ha något känslomässigt med, men det finns besvikelser här och det är som om ni båda inte är där ni vill känslomässigt och har därför lagt detta på hyllan ett tag.
Det ser även ut som om någon beundrar dig och du har dina aningar om vem detta är. Hen tycker du är så vacker och fantastisk, men hen vågar inte riktigt säga som det är för det finns en rädsla för att bli besviken samt att hen inte vet hur hen ska hantera alla känslor här.

Oj oj oj, någon känner sig så trött och uppgiven. .som om allt är på väg att bara rasa samman, men lugn i stormen.. En sak i taget. Du behöver sörja något först eller erkänna någon besvikelse innan du börjar om eller ta nya tag för annars blir det inte bra så tillåt dig själv att bara vara idag.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
2 Budskap samt vad du ska fokusera på. 200 kr
Vad du vill ha vs vad du behöver, 190 kr
Välj ett område (kärlek, allmänt eller arbete/ekonomi)

3-i-1 vägledning skriftligt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

3 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *