Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Ny månad och allt. Jag hoppas du har haft en bra början på denna nya månad och att den fortsätter så <3 Jag har ändrat utseendet på bloggen som hastigast då det blev något fel igår och hinner inte byta tillbaka just nu.

Tack till dig som skickade ett sådant fint och värmande PM till mig igår <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap

Ta det som resonerar. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det finns en själsfrände i ditt liv och du känner att denna relation är så fin och självklar för dig. Det finns inget annat alternativ än att leva eller vara med hen för det ser ut som om du känner att hen ser igenom dig och ser din själ.
För andra kommer det in ett meddelande eller en ursäkt idag från en själsfrände som du har ett känslormässigt band med och det ser ut som om det finns något som är ouppklarat känslomässigt här som ni kommer kunna reda ut. För andra handlar det om att du får ett svar angående dig själv och något känslomässigt du funderat på.

Du försöker leva i nuet så mycket du kan, men samtidigt kan du inte låta bli att tänka på framtiden eller det som var. Genom att vara i nuet kommer du hitta svar och se att du inte behöver veta allt om framtiden så länge du gör det bästa av nuet. Så försök inte att forcera något utan var här och nu och ta vara på de upplevelserna som kommer din väg nu/idag och försök känna tillit till nuet.

Du försöker samla dig själv nu och läka då det varit mycket den senaste tiden och det ser ut som om det inte finns den klarhet du önskar från en specifik individ och du vet att du inte kan kontrollera hen, men du kan fokusera på vad du behöver.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
2 Budskap samt vad du ska fokusera på. 200 kr
Vad du vill ha vs vad du behöver, 190 kr
Välj ett område (kärlek, allmänt eller arbete/ekonomi)

3-i-1 vägledning skriftligt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

  1. Leischa skriver:

    Tack så mkt🙏❤ Och SNÄLLA, byt INTE tillbaka till det gamla utseendet på bloggen, detta blev så jättemycket bättre, särskilt fr mobil som dom allra flesta använder oss av. Det blev plötsligt väldigt lättläst😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *