Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Jag hoppas du har en bra start på dagen och att den fortsätter på samma sätt. Idag blir det vila och vabba lite. Sedan finns det en del måsten också som vanligt när man har familj.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Du behöver fundera på en relation som du haft ett tag, vare sig det handlar om kärlek eller vänskap för det ser ut som om det har blivit för mycket och det finns en väldig intensiv energi runt er på ett negativt sätt så det är klokt att ta ett steg tillbaka eller tom fundera på om ni ska ta en paus från varandra.
För andra handlar det om att ni genomgått en viss distans och separation, men att ni nu börjar hitta tillbaka till varandra vilket känns bra även om det fortfarande finns en viss osäkerhet mellan er som ni behöver fundera på och jobba på.

Fundera på vad du vill och behöver idag för du har egentligen alla svaren inom dig och du vet vad du behöver, men du tvivlar för du tror inte riktigt på dig själv eller att du kommer klara det. Utmana dina egna tankar och fastna inte i egot.

Det finns någon som stör din lycka med någon och det kan handla om en knepig kvinnlig energi som vill lägga sig i allt du/ni gör vilket skapar problem här för du känner att du inte får vara ifred och att du hela tiden måste vara på din vakt med dina ord och tankar samt handlingar vilket är oerhört krävande och dränerande. Det kan vara klokt att distansera dig så mycket det går. Din lycka och ditt välmående kommer först.
För andra handlar det om att du är den andra person eller någons älskare vilket kan vara utmanande och det gör att du kan känna dig svartsjuk på den andra personen och det är okej. Det kansek vore bra att ta ett snack med den personen du är involverad med.

Kram Erika

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
2 Budskap samt vad du ska fokusera på. 200 kr
Vad du vill ha vs vad du behöver, 190 kr
Välj ett område (kärlek, allmänt eller arbete/ekonomi)

3-i-1 vägledning skriftligt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *