Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Mina budskap kan bli lite kortare ett tag framöver eller så uteblir dem beroende på dagsformen då det finns mycket anant som tar fokus och energi mitt liv just nu och det kommer först.

Tack för alla fina kommenterar, Pm och mejl ♡♡♡

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Du tittar ut över horisonten och känner dig inspirerad och du vet vad du vill ha och behöver just nu. Det ser ut som om det finns mycket glädje här och som om allt är som det ska. Det ser ut som om det finns en person i ditt liv som verkligen inspirerar dig och som får dig att må bra.
För andra är det mer efter solsken kommer regn… det ser ut som om du tänker på någon speciellt när du är ensam och kanske på en specifik plats som betyder mycket. Du fick lov att lämna denna personen och hen finns inte längre i ditt liv vilket skapar mycket smärta för dig, men det kommer solsken din väg.

Du sitter bara och betraktar det som händer runtom dig idag då vet att du inte kan påverka det som sker just nu iaf och det är okej. Det ser ut som om du bara är och har tillit till att allt ordnar sig på bästa sätt.
För andra handlar det om en flytt då du tror att detta skulle ge dig en annan stabilitet och trygghet då du inte trivs där du bor eller hur du bor och kan inte vänta på något nytt eller att röra dig framåt för du känner dig nästan obekväm där du är nu.

Det finns någon som behöver ömsa skinn här och saker som behöver komma till ett avslut innan det kommer in den typ av kontakt du önskar eller vill ha. Det finns även en energi av en yngre person runt dig som du har en koppling till och det finns en mycket stark attraktion, men inget kommer hända förrän en eller båda tar hand om det som behövs för just nu händer inget pga ni inte är riktigt beredda på att göra det som krävs.

Kram Erika

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Din väg 190 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Tvillingsjälsamtal 25 min, 200 kr
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *