Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Hoppas din helg har varit bra. Vi har firat min födelsedag och tagit det lugnt. Den kommande veckan kommer ett nytt poddavsnitt ut på engelska och där pratar jag och en vän om Lagen om attraktion och hur vi ser på det.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Du väntar på någon person som känns lite hemlighetsfull och svår och du vet inte riktigt vart du har hen just nu. Hen är en person som är väldigt intressant och det finns ett intresse från din sida, men samtidigt vet du inte riktigt vad detta är eller vad det innebär just nu.
För andra handlar det om att du funderar på detta med eget företag och har gjort ett tag och det är som om du inte riktigt vet om du vågar just nu, men det ser ut som om det kan komma in ett meddelande eller en person idag som kan hjälpa dig på något sätt med detta.

Det finns en känsla av att vara sårad idag och det handlar om att du inte vågat säga din sanning eller säga hur det verkligen är och att du alltid tänker på andras reaktioner och känslor även om det innebär att du sårar dig själv.
För andra handlar det om att det finns någon som sårat dig här, men att det kommer in någon form av klarhet eller sanningen idag vilket kommer få dig att känna en viss sorg och ledsamhet igen, men det behövs för att läka på bästa sätt.

Det finns en känsla av att känna att inte orka med mer och du är slut fysiskt och mentalt på det mesta just nu faktiskt. Det är okej då detta är en fas. Det är en nödvändighet för att det ser ut som om du behöver ta itu med vissa saker du “glömt” eller sopat under mattan ett tag. Något är på väg till dig och det kan komma din väg idag, men ta en sak i taget och skynda långsamt även om något låter eller ser frestande ut.

Kram Erika

 

 

 

 

3-i-1 vägledning skriftlgt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.Begränsat antal!

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Tvillingsjälsamtal 25 min, 200 kr
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *