Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Äntligen fredag och skönt för många. Mitt hjärta gråter.. men det blir bra… som sagt så kan budskapen bli lidande en tid.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens kortare budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det finns en väldigt viktig relation för dig och som får dig att må bra och sväva på små rosa moln och du vill verkligen vill vara med denna person, MEN det ser ut som om en av er vill mer än den andra och det ser ut som om ni behöver prata om detta för att se hur ni bäst kan mötas i mitten här.
För andra är det en ny person som har kommit in i din liv nyligen och du vet att du vill vara med denna personen för hen får dig att må bra och du känner dig så levande med hen. Du vill aldrig att det ska ta slut.

Det kan komma in en ursäkt idag från någon du har ett förflutet med och detta kommer vara en lättnad för dig, som om hen äntligen har insett något och växt som person. Det finns dock även en känsla av att denna person har en annan agenda här och det handlar om en andra chans elelr liknande för hen har inte gett upp än. För andra handlar det om att någon ser dig precis såsom du är, hen ser nästan igenom dig och det skrämmer dig så du har tagit ett steg tillbaka och observerar detta mer även om det samtidigt väcker en nyfikenhet inom dig.

Det är viktigt att du litar på dig själv nu för du kan bemöta det som kommer din väg och stå på dig här. Det ser ut som om du vill liksom komma vidare, men du litar inte riktigt på dig själv eller att det kommer bli bra. Du har allt som behövs för att röra dig framåt och mot det du vill även om det är hinder i vägen, men ge inte upp.

Kram Erika

 

3-i-1 vägledning skriftlgt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.Begränsat antal!

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Tvillingsjälsamtal 25 min, 200 kr
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

 

8 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

  1. sandra skriver:

    Tack fina Erika för dina budskap, läser dom alltid och som alltid finns det något av dom som stämmer väldigt väl. Önskar dig en fin dag, Kram sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *