Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Något har hänt i min familj som jag tyvärr inte kan säga mer om vilket innebär att jag inte riktigt vet hur det kommer bli med tiden framöver gällande bloggandet. Jag kommer dock försöka lägga ut budskap varje dag.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap som är lite kortare
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det finns en känsla av att sitta fast och inte ritkigt kunna göra det du vill eller komma dit du vill vare sig om det handlar om karriär eller relationer. Det ser ut som om det finns ett svek kopplat till dig och det ser ut som om någon lovade dig något som hen inte kunde leva upp till vilket skapade kaos och du inte fick den upplevelsen du ville ha.
För andra handlar det om att du har suttit fast ett tag, men att det lossnar idag och det är som om det kommer in en virvelvind och liksom knuffar dig framåt..

Det ser ut som om det behövs balans här och det ser ut som om det är viktigt att du skyndar långsamt. Det ser ut som om detta gäller en relation som är relativt ny, men allt känns bra här och balanserat och du vill liksom ta nästa steg, men nej.. Vänta lite.
För andra handlar det om att det finns något att ta hand om här i en långvarig relation som ni liksom glömt bort lite och inte fokuserat på och det behövs för att ni ska orka med och kunna skapa en annan balans i er relation.

Det ser ut som om något oväntat precis har hänt eller så kommer det hända idag och detta handlar om kommunikation eller någon insikt som kommer förändra dig och ditt perspektiv och hur du ser saker och ting. Detta kommer vara bra för dig för du kommer kunna kunna vara mer sann mot dig själv och det kommer även vara en läkandeprocess.

Kram Erika

 

 

 

 

3-i-1 vägledning skriftlgt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.Begränsat antal!

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Tvillingsjälsamtal 25 min, 200 kr
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

4 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

  1. Tess skriver:

    Hej
    Jag vill gärna testa ”prova på” då jag finner att du utrycker dig så väl när du dagligen förmedlar kloka ord från andra sidan.
    Med vänlig hälsning Te

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *