Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Tiden går fort när man har roligt.. Det är mycket nu för alla, men jag fortsätter min vardag på samma sätt som innan för att få in lite trygghet och stabilitet. Tacksamhet för att jag har ett hem, min familj nära mig.. osv.

Tack för alla kommenterar, PM och mejl som jag får från dig. Det fanns en kommentar angående mina budskap och jag vill bara säga att jag gör mina budskap så allmäna eller generella som möjligt just så att det ska resonera med flera. Mina budskap är ingen personlig läggning och jag kan omöjligen skriva ett personligt budskap till alla tusen plus som läser mina budskap.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar. lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det finns tvillingsjälenergi här och det ser ut som om några vet att ni är tvillingsjälar och ni båda sitter och väntar på varandra här och liksom går igenom en tid där ni reflekterar och bara är vilket gynnar er i längden och det finns en tillit här att allt blir bra.
För andra tvillingsjälar finns det en frustration nu att inget händer mellan er, men ta denna tid att fokusera på dig själv och ditt inre arbete. Det är viktigt att ha tillit till det som pågår nu och det är viktigt att du inte stirrar dig blind på det som du inte ser utan fokusera på det du känner och det som du vet.

Du känner att du är ganska ensam nu och att du inte riktigt har det stöd du önskar eller att du kan komma dit du vill än. Du försöker vara i stillhet för att hitta svaren på det du söker, men du har svaret inom dig och du behöver våga lyssna på det svaret du får här oavsett om det är positivt eller negativt.
Stressa inte fram något som inte är rätt än för det kommer bara bli pannkaka av allt utan ta dig tid här att vara.. reflektera och lås upp de dörrar du vill för du har alla nycklar du behöver inom dig.

Det ser ut som om det sker en återförening eller början på det. Det ser ut som om du verkligen hoppas på att någon ska höra av sig igen och det ser ut som om denna person och du verkligen hade kul tillsammans och det ser ut som om det finns en koppling till djur här också, framförallt katter. Det ser även ut som om ni gillade att bara vara och det ser ut som om det blev en hel del kaffe.. Men det har varit tyst eller svårt mellan er pga av en diskussion eller bråk vilket skapade distans, men med lite distans så ser ni klarare på detta.

Kram Erika

 

 

 

 

Söker testpersoner!
Är du en person som har en negativ monolog eller inre dialog med dig själv och kanske inte vet hur du ska ändra detta?
Detta samtal är till för att identifiera hur du pratar med dig själv och sedan omvandla detta till positiva affirmationer samt att du får verktyg hur du kan hjälpa dig själv med din inre bekräftelse.Det tar ca 30-40 minuter och görs via telefon eller messenger. Det kostar 399 kr.

3-i-1 vägledning skriftlgt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.Begränsat antal!

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Tvillingsjälsamtal 25 min, 200 kr
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *