Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Idag blir det lite jobb och annat. Jag kommer finnas på telefonlinjen idag också. Ni hittar mer info på min FB-sida. Sedan blir det en massa måsten också.

Tack för alla kommenterar, PM och mejl som jag får från dig. Tyvärr kanske jag inte svarar samma dag, men jag återkommer alltid. Läser sällan mina mejl på kvällen utan återkommer isf nästkommande vardag.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det ser ut som om det kommer in ett erbjudande eller nyhet idag gällande antingen karriär eller pengar för någon och detta kommer hjälpa dig framåt på något sätt då du kan tag i något du velat göra länge, men inte kunnat förrän nu.
För andra ser det ut som om det kommer in ett meddelande från en person du väntat på ett tag och denna person har inte hört av sig då hen inte riktigt haft den stabiliteten eller tryggheten. Det kan också handla om att hen har varit så fokuserad på karriär och det ekonomiska så att hen inte haft tid förrän nu. Ni är dock väldigt olika och har fokus på olika saker och du förstår hen riktigt inte, men respekterar detta.

Du uppmanas att titta bortom illusionen och bortom det ögat kan se för då hittar du svaren och detta kan du göra genom meditation eller bara genom att hänga med i flödet. Det är viktigt att du även ber om vissa svar för de kommer din väg.
När det gäller kärlek så ser det ut som om universum kommer hjälpa dig få klarhet och att det finns ett koplling till ett ex här som du inte haft kontakt med, men som nu hör av sig och detta är för att ni båda ska kunna läka och få det avslut ni behöver för att sedan bestämma om vad ni vill göra med er relation. Se upp att inte fastna i det som var utan att ni är i det som är.

Du har känt dig isolerad ett tag från andra, men detta var nödvändigt för att du skulle kunna se vad du vill göra och du har nu kommit fram till att du ska göra något annat eller att du vill studera då du känner att det är dags nu. Detta är något helt annorlunda än vad du har gjort tidigare, men du känner att detta är för dig. Det är som om det var meningen då du bara kom över denna informationen och kände “yes”. Det kommer gå bra så det är bara att våga här.

Kram Erika

7 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *