Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Hur har du det just nu? Jag hoppas du har det bra. Här börjar vi må lite bättre iaf så det är skönt det går åt rätt håll.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Du är trött på allt skit så att säga och att det ena efter det andra faller samman, men det kommer ett budskap eller en insikt din väg idag och det ser ut som om detta har med en bok att göra eller så kommer du få se en ängel eller en änglalik varelse i en bok eller en skrift och du kommer genast förstå att det är för dig.
För andra handlar det om att du känner dig uppgiven nu och det är okej och du behöver läka eller fokusera på att förändra något. Det kan vara klokt att söka efter mer information angående något så att du får klarhet.
Någon specifik uppmanas att ta reda på mer info angående studier eller vidarutbildning speciellt om du känner att du inte kommer vidare i din karriär.

Någon har satt sig i en slags position där du är passiv och inte gör något utan du väntar tills något är rätt, men kom ihåg att inte sätta hela livet på paus. Genom att göra detta kommer du få en insikt eller nya perspektiv.
För andra handlar det om att du väntar på att någon ska våga kontakta dig eller ta tag i något och detta gör att du stundtals känner dig uppgiven, men du måste bestämma dig för om du faktiskt vill vänta eller inte och om det är värt det.

Det finns en person i din närhet som är lite mystisk och du vet inte riktigt vart du har hen, men du känner en stark dragning till hen ju längre tiden går. Det är som om han ser genom dig och du kan inte hjälpa att titta åt hens håll även om du egentligen inte vet vad du vill.
För andra handlar det om att det kommer in en man idag med ljust hår och som är lite mystisk, men han kommer bli din räddare i nöden idag på något sätt och det ser ut som om det kan handla om något viktigt dokument.

Kram Erika

 

Söker testpersoner!
Är du en person som har en negativ monolog eller inre dialog med dig själv och kanske inte vet hur du ska ändra detta?
Detta samtal är till för att identifiera hur du pratar med dig själv och sedan omvandla detta till positiva affirmationer samt att du får verktyg hur du kan hjälpa dig själv med din inre bekräftelse.Det tar ca 30-40 minuter och görs via telefon eller messenger. Det kostar 399 kr.

3-i-1 vägledning skriftlgt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.Begränsat antal!

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt juni, juli o augusti, 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Är du separerad från någon och vill ha en liten smygttit på hur hen känner för dig och och distansen mellan er så är detta för dig. 190 kr.
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Tvillingsjälsamtal 25 min, 200 kr
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *