Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Hoppas din vecka har varit bra hittills. Här har det varit lite både och, men mestadels bra så det är fint. Det har varit lite sol också och då trivs jag. Att vara ute i solen ger mig energi.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Min grupp på FB, Tarot, änglar och andlighet, har andliga träffar på Skype en gång i veckan både med och utan teman.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Nöj dig inte med mindre än vad du förtjänar. Det ser ut som om någon inte riktigt inser sitt eget värde idag och det kommer vara en givande dag för det ser ut som om något kommer hända som gör att du behöver tänka om eller som gör att du kommer se att du faktiskt är värd mer än vad du trodde. Det finns någon eller några som tar dig lite för givet här och det är viktigt att du tar ett steg tillbaka från denna eller dessa person/er.

Det ser ut som om du behöver kombinera tanke med känsla här och det ser ut som om någon kommer lära sig mer om detta genom en kurs eller utbildning som finns runt dig eller som du går nu. Detta kommer hjälpa din personliga utveckling och det ser ut som detta kommer få dig att känna dig stärkt.

Du uppmanas att meditera under solen eller vid soluppgång/nedgång här för det ser ut som om detta kommer få dig att känna en annan känsla än tidigare. Det ser även ut som om solens energi kommer få dig att känna en annan typ av kärlek eller väcka något inom dig som hjälper dig med denna kärleksfulla energi som finns runt dig.

Du behöver stå upp för dig själv och gå efter din egen lycka idag och inte låta andras åsikter påverka dig och dina drömmar. Det ser ut som om någon specifik är tillsammans med någon som andra personer inte gillar eller så kan de inte förstå vad du ser hos din partner vilket sårar dig, men idag känner du ännu mer att du kommer stå på dig och det ser tu som om du kommer ta avstånd från någon idag som inte stöttar dig och din nuvarande relation. För andra handlar det om att du har ett intresse eller någon du är intresserad av, men att det finns en distans nu för hen har valt detta pga vissa omständigheter såsom ekonomi och rädslor.
För andra handlar det om att du behöver gå emot någon som inte håller med dig gällande ett projekt och det ser ut som om åsikterna går isär här, men du behöver göra detta för dig.

Kram Erika

 

 

 

 

Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 samtal där jag tittar på tidigare liv och din barndom genom samtal och healing där syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig. 599 kr.
Det är viktigt att du är ärlig och mottaglig för info under detta samtal. Jag tillämpar tystnadsplikt. Begränsat antal.

Tvillingsjälsamtal Messenger eller telefon, 20 min. 200 kr. Tittar på vart ni är, vad du kan göra o annat viktigt.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *