Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Idag blir det lite terapi och annat mysigt som jag behöver för att må bra <3 Vad gör du som får dig att må bra idag? Det är viktigt att du tar hand om dig själv speciellt om du går igenom en tuff tid.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Prova på något nytt
Vägledning för transformation o läkning , 549 kr
Kan göras skriftligt eller via samtal
Tittar på vart du är fast energimässigt, influenser från tidigare liv som påverkar dig i detta liv samt något du bör tänka på samt annat som kan komma upp som du behöver veta.
Ett bra sätt för healing, transformation, för att stärka dig själv eller komma vidare.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det ser ut som om det krävs någon form av förändring just nu. Låt inte resan skrämma dig eller det faktum att du har många steg kvar tills du når ditt mål. Allt du behöver är att agera och ta ett steg i taget. Be dina änglar och guider om vägledning här eller skriv en lista på vad du behöver göra härnäst. Vet med dig att du kan ta första steget mot den förändringen du behöver och önskar. Just det – du.

Det är viktigt att vara modig idag och låt inte din rädsla vinna eller ta över idag utan fortsätt framåt även om det känns läskigt. Var inte orolig för allt kommer bli bra. Du kan behöva sitta i tystnad idag för att höra ditt eget hjärta och röst tala till dig för de kommer säga samma sak och det är att allt kommer bli bra.

Det ser ut som om du och någon ska ut på en resa eller planerar en fysisk resa och denna resa kommer bli början på ett nytt äventyr för dig och någon då ni kommer kunna hitta er själva eller hitta tillbaka till varandra.
För andra handlar det om att du har gjort vissa astralresor den senaste tiden och du har hittat vissa svar som verkligen gett dig ny energi och kraft. För någon handlar det om att någon kommer eller har nyligen kommit tillbaka till dig efter en tids separation då ni behövde hitta er själva och se på er relation med nya ögon. Du kan även få ett meddelande idag från någon som har varit ute på en resa, antingen fysiskt eller sjäsligt.

Någon behöver en time out just nu för det är rätt mycket runt dig just nu och får att du ska orka med behöver du en paus eller ta en dag för dig själv. Fokusera på att ta hand om dig själv och dina behov. Spring inte runt och försök behaga andra speciellt inte om det inte ger dig någonting även om du gillar att hjälpa andra eller försöka göra det du kan så måste du fundera på om det är värt din tid och energi.

Kram Erika

 

 

 

Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 samtal där jag tittar på tidigare liv och din barndom genom samtal och healing där syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig. 599 kr.
Det är viktigt att du är ärlig och mottaglig för info under detta samtal. Jag tillämpar tystnadsplikt. Begränsat antal.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

4 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

  1. Shyqyrije skriver:

    Hej Erika tack så mycke engång till för svaret såm jag fick i söndags det stämmer riktig bra ok det framtiden får vi se ❤❤❤ 💯%rätt

  2. Leischa skriver:

    Tack, det stämmer fint. Jag ska till en vän idag och vi ska planera in en liten spa-tripp som jag ska bli bjuden på🙏♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *