Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Sportlov här och vi får se hur mycket jag hinner med denna vecka när det gäller bloggen. Jag har en del jobb och samtal denna vecka också vilket jag ser fram emot.

Jag kommer finnas på telefonlinjen också om du vill ringa mig. Agent 897. Mer info finns på tarottv.se

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Erbjudande
Tvillingsjälsamtal, 20 min, 250 kr. Tittar på vart ni är och vad du behöver göra och annat som kan vara av betydelse.

Dagens budskap
Ta det som resonserar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det har varit en tuff tid för dig känslomässigt och mentalt, men nu känner du hur det blir lättare och inte alls lika utmanande. Om du fortfarande har det jobbigt så vet att det blir bättre och du behöver inte oroa dig även om det gärna blir så. Allt det jobbiga kommer få ett slut.
Någon har haft det väldigt utmanande med känslor den senaste tiden och det handlar om en besvikelse här då du känner att någon tog dig för givet vilket fick dig att sparka bakut och ta en paus eller lämna, men du är på rätt väg.

Du ska iväg på någon tillställning eller middag idag/kväll och det ser ut som om du kommer dras till en person där. Denna person är mycket karismatisk och det finns något väldigt attraktivt här som du inte kan ignorera.. Du kommer dras till hen.
För andra finns det en person som du nyligen träffat och hen är väldigt karismatisk, känslomässigt mogen och trygg. Detta är något du inte riktigt van vid och du känner att detta verkligen får dig att må bra och känna dig mer levande.. Det är som om du känner att allt är möjligt när du är nära hen.
För andra handlar det om att du behöver stå upp för dig själv igen och dina känslor och hitta balansen mellan det mentala och känslomässiga. Det ser ut som om du kan få hjälp av en person idag för att få in mer balans.

Ett medddelande från någon idag som kommer hjälpa din andliga utveckling. Detta meddelande gör så att du kommer kunna stå stadigt i din kraft och verkligen vara sann mot dig själv.
För andra handlar det om att du behöver våga vara dig själv, och ta tag i ett projekt som du velat göra ett tag, men inte vågat eller känt att det inte är för dig fast det är bara ditt ego som talar. Du är redo på en själslig nivå så kasta dig ut för det blir bra och det kommer hjälpa dig vidare.

Kram Erika

 

 

 

 

 

Vägledning transformation, läkning mm, 549 kr
Kan göras skriftligt eller via samtal (främst dagtid)
Använder kort o kanalisering. Tittar på vart du är fast energimässigt, influenser från tidigare liv som påverkar dig i detta liv samt något du bör tänka på samt annat som kan komma upp som du behöver veta.Ett bra sätt för healing, transformation, för att stärka dig själv eller komma vidare.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *