Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Nästa vecka är det sportlov här och får se hur mycket jag hinner blogga, men någonting blir det. Familjen kommer först eller snarare livet som jag lever utanför internet.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Erbjudande
Tvillingsjälsamtal, 20 min, 250 kr. Tittar på vart ni är och vad du behöver göra och annat som kan vara av betydelse.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

En önskan går i uppfyllelse eller kommer din väg idag vilket gör att du känner dig en aningen förvirrad då det inte är rätt tajming och du behöver fundera på vad du ska göra här. Det finns andra alternativ som lockar också och du vet inte om den där önskningen riktigt är det du vill nu efter att ha väntat så länge. Överväg dina alternativ här och KÄNN efter vad som är bäst för dig.
Det ser ut som om du behöver läka för dina känslor är lite överallt just nu och det känns som om du vet lite om mycket, men du tillåter inte riktigt dig själv att vara lite spretig utan du vill ha svar, ett svar, men det går inte nu utan du behöver vara lite överallt och det kan kännas som om detta stör dig och ditt flöde. Det finns dock en anledning till detta hur jobbigt det än kan låta.

Du behöver välja om du ska förlåta någon eller inte. Det finns någon som gjort dig besviken och du vet att du behöver komma fram till ett beslut idag. Om det inte hänt än så ser det ut som om det kommer en besvikelse din väg idag från en person som du är känslomässigt involverad med och du behöver välja om du ska förlåta eller gå vidare. Det är inte ett lätt beslut, men ju fortare du fattar ett beslut desto enklare blir det.

Någon springer eller lämnar en situation idag då du känt dig fast eller fången av någons lögner och osanningar. Det ser ut som om du vill ha frihet och att du äntligen är sann mot dig själv och står upp för dig själv. Du vill inte svika dig själv längre. Du prioriterar dig själv och du är beredd på att kriga för dig själv om det behövs.

Kram Erika

 

 

 

Vägledning transformation, läkning mm, 549 kr
Kan göras skriftligt eller via samtal (främst dagtid)
Använder kort o kanalisering. Tittar på vart du är fast energimässigt, influenser från tidigare liv som påverkar dig i detta liv samt något du bör tänka på samt annat som kan komma upp som du behöver veta.Ett bra sätt för healing, transformation, för att stärka dig själv eller komma vidare.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *