Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Ny vecka vilket är härligt <3 Vi har möte och några måsten idag. Denna vecka blir det en del samtal också. Tack till dig som ringer linjen och som beställer läggningar från mig <3 Tacksam <3

Idag kommer jag jobba på tarottvs telefonlinje. Agentnummer 897 ♡
Om du inte vill ringa linjen går det bra att boka en tid med mig för vägledande samtal också via telefon.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det första är att det kommer in ett meddelande, en ursäkt eller dylikt som kommer från en person som du har en känslomässig koppling till. Detta meddelande får dig att känna dig glad och lugn.
Om inte så ser det ut som om du har hittat dig själv mer och du är ett med dina känslor och detta gör att du känner dig levande och inget kan stoppa dig. Det ser ut som om du kommer behöva vara ett med dina känslor idag också för det kommer ge dig ett svar eller någon inspiration som kommer hjälpa dig.
För någon handlar det om att du kommer hitta inspiration vid soluppgången eller solnedgången och det ser ut som om detta kommer fylla dig hjärta med värme och kärlek.
Om du är utomlands så ser det ut som om du kommer träffa en hjärtevän idag och det ser ut som om denna person inte är din typ eller någon du skulle falla för vanligtvis, men hen gör dig glad och får dig att känna dig levande.

Det ser ut som om det finns en person som du är väldigt attraherad av och har varit ett tag då det ser ut som om ni har en historia ihop, men ni har inte vågat säga hur det är  då det finns viss rädsla för besvikelser. Denna rädsla gör dig förvirrad och riktigt frustrerad ibland då du känner att hen inte säger riktigt som det är och det gör att du inte heller riktigt vågar uttrycka dig.
För andra handlar det om att det finns en person du har en historia med och det finns fortfarande ett band mellan er, men det finns vissa saker som ni behöver prata om för att få in ny energi i er relation. Det finns utvecklande möjligheter för er om ni gör det som krävs.

Det ser ut som om det finns något från ditt förflutna som du behöver läka. Det ser ut som om det finns en koppling till ett hus eller familj som du tänker mycket på och som du behöver läka här så att du inte känner dig begränsad här eller att det påverkar dig på ett sätt där du känner att du inte kan leva ditt liv på ditt sätt. Det finns något väldigt begränsande här.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *