Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Äntligen fredag (och Alla hjärtans dag) och i helgen ska jag vila och fixa lite hemma med det ena och det andra. Det blir att göra några ljus också.

Jag kommer finnas tillgänglig för vägledande samtal på tarottvs telefonlinje så välkommen att höra av dig. Kommer ävrn finnas några erbjudanden på min Fb sida idag.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap som är lite kortare än vanligt
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Någon känner att den håller på att drunkna i allt som händer, men du uppmanas att ta en risk eller göra något oväntat även om det känns läskigt för resultatet kommer göra så att du inte känner dig lika fast.
För någon handlar det om att du vill göra något, men inte vågar och det kan istället leda till att du känner dig hämmad och tillbakahållen för att du inte riktigt vågar gå emot det som förväntas av dig. Gör det du allra helst vill för DIG. Inte för någon annan. Du kan inte leva ditt liv för andra här och det ser ut som om det finns många inre konflikter här, men när du väl tar steget ut kommer det kännas lättare och bättre.

Uppskatta och lev med dina känslor idag. Uppskatta dig själv för den du är och för allt du känner. Det ser ut som om du kan ha hört  eller kommer få höra att du är på ett visst sätt idag på ett negativt sätt, men du är bra som du är. Det är inget fel på dig bara för att någon inte förstår eller tänker som dig.
Någon behöver följa sitt hjärta idag och inte tänka så mycket för det kommer leda dig till fina insikter och upptäckter om dig själv och andra. Det är bättre att visa uppskattning och säga vad du känner för någon än att inte göra det alls. Det kan även komma en liten uppvaktning din väg idag.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *