Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Jag får se om det blir något budskap imorgon eller inte annars ses vi på måndag igen.

Jag finns tillgänglig på tarottvs telefonlinje på fm så hör av dig om du önskar vägledning via telefon.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det ser ut som om du går runt i cirklar med en viss person och det leder till diskussioner och tjafs. Det är som om ni inte kan ta er ur detta och det är som ett hjul som snurrar. Det är bättre att prata om det eller se över hur ni kommer över vissa saker här som påverkar er och som gör att ni tjatar om samma saker. Vad är det som gör att ni inte lyssnar på varandra?
För andra handlar det om att det finns en besvikelse mellan dig och en annan person och ni kommer behöva prata om detta idag för annars ser det ut som om du eller ni kommer explodera och det är bättre att prata om det när du inte är så uppjagad.
För någon specifik handlar det om att du behöver säga ifrån och stå upp för dig själv då du är trött på att bli besviken på någon som inte kan leva upp till något. Då tar du också hand om dig själv genom att säga nej och inte bara dansa efter någon annans pipa.

Någon väntar, reflekterar och det finns en känsla av att känna dig begränsad, men fundera på vad det är som gör att du känner så. Släpp taget och häng med i det som sker bara istället för att inte göra någonting alls. Det ser ut som om du kommer behöva skifta perspektiv idag angående något.
För någon handlar det om att du behöver vänta och läka för att komma över något som har fått dig att känna dig väldigt sårbar. Det är viktigt att du bara är och vågar känna det du gör så att du påbörjar din läkeprocess.

Någon känner sig ekonomiskt balanserad och det ser ut som om du fått en viss utdelning idag som du väntat på. Det kan även vara så att du har väntat på ett besked gällande karriär eller pengar och det ser ut som om du kommer få ett positivt svar idag så ta emot det.
För andra handlar det om att vänta lite till för du kommer få utdelning så ge inte upp även om det känns motigt idag.

Kram Erika

 

 

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *