Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Jag kommer jobba på tarottvs telefonlinje varje vardag. Jag har agentnummer 897♥Du finner mer info på hemsidan: http://tarottv.se/medium/erika-med-kod-897
Svarar inte på samtal idag.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Söker efter personer som kan vara intresserade av att ha ett samtal med mig via FB eller Skype gällande kärlek och mönster.
Sitter du fast i ditt kärleksliv eller finns det någon som du väntar på och inte kommer till skott så kan detta hjälpa dig.Tittar på era energier nu och vad du kan göra samt tittar på eventuella mönster i ditt liv och känslor fr barndom och tidigare relationer som påverkar dig nu. Kostnad 449 kr och tar ca 45 minuter.Skicka PM vid intresse. Endast tidsbokning.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Tvillingsjälenergi idag och det ser ut som om det finns en viss distans mellan er nu och en av er är mer närvarande och jobbar aktivt medan den andra försöker gömma sig eller inte vill riktigt kännas vid vissa saker och känslor. Det ser ut som om det finns en stark attraktion också, men en av er tar avstånd från detta fysiskt men själsligt och mentalt går det inte.
För andra kan det handla om att det maskulina och feminina inom dig är i balans  och du känner dig stark och balanserad. Du vet exakt vad du behöver göra nu och du vågar lita på dina känslor på ett helt annat sätt. Det är även viktigt att våga känna och vara i dina känslor idag för du kommer få vissa svar.

Tunga känslor också. Någon kämpar och känner sig överväldigad och helt slut. Du undrar när skiten ska ta slut. Det kan kännas som om det är det ena efter det andra nu och du behöver ta en paus just nu.
Det ser ut som om det känns som om du helst vill ligga i fosterställning och gråta, men du känner att du inte har tid riktigt, men ta dig tid. Släpp ut dina känslor. Gör ingenting idag om det går. Det känns som om det brinner runt dig eller att det är kaos, men med lite paus och reflektion så kommer du se andra sidor.

Ett meddelande idag som innebär ett val och det ser ut som om du behöver ta ställning till något här. Du kan inte ha båda A och B utan du kommer tvingas välja här. Det ser ut som om det kan finnas ett meddelande från en man idag som är viktigt för dig mentalt då det kommer ge dig viss ro.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
2 ämnesläggning, 350 kr
(Välj mellan 2 områden såsom kärlek, allmänt, arbete/ekonomi, änglaguidning eller inspirerande budskap från universum)
5 framtida korta spådomar om din kommande/blivande själsfrände/partner, 200 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *