Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Tack för alla fina kommenterar, mejl och förtroende du ger mig när du berättar om ditt liv och erfarenheter eller när du beställer personliga läggningar av mig.

Min bok (eng), Glimpses of my spiritual journey – balance weaver – finns tillgänglig i min webshop (länk nedan). Ca 1 veckas leveranstid på den.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också någon gång denna månad.
Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Resonerar det inte alls så är det inte till dig.

Du reflekterar idag då du har två val och du behöver fundera på vad som är rätt för dig. Detta gäller karriär och/eller kärlek. Det finns en vilja och behov för mer balans eller något som gör att du känner dig kraftfullare eller starkare på något sätt, mer dig själv, men det kommer inte utan reflektion så fokusera på det idag.
Det kan även handla om att en annan person kommer med ett utlimatum idag och att du behöver välja mellan två situationer eller personer för denna person har fått nog på att vänta. Det kan även vara du som ställer ett ultimatum.

Tvillingsjälenergi idag igen. Det första är att du och din tvillingsjäl är båda väldigt envisa och starka individer och det ser ut som om ni har lite kontakt här i 3D, men att ingen vill ta första steget och säga något för ni känner båda att den andra borde ta tag i något och säga detta först. Det andra är att en av er känner er väldigt stark, kraftfull och har mycket energi medan den andra känner sig distanserad och mer betraktande. Det finns ett behov av balans mellan er för just idag så finns det en distans mellan er. Ni är dock väldigt passionerade och otåliga så det finns en hel del att jobba på här.
Några andra kommer inse något som har med din tvillingsjäl att göra och du får denna information till dig genom en annan andlig person eller under meditation.

En ursäkt från någon lite yngre kommer din väg idag då denna har agerat lite för impulsivt och snabbt, men det kommer redas ut idag. Om det inte gäller det så kan det komma in ett meddelande eller sms från någon där det står något fint som får dig att le och känna dig sådär glad och varm inombords.

Det finns en yngre person i ditt liv och ni har haft det lite svårt att hitta balansen och definiera er relation, men idag så ser det ut som om ni får en nystart och verkligen bestämmer er för att ta hand om er relation med omsorg och fokusera på er två och ingen annan.
För andra handlar det om att balansera det man ger och får på ett bra sätt så att dina egna behov blir tillgodosedda också och inte bara alla andras.

Kram Erika

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 200 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Budskapsmix, 175 kr(1 budskap från universum, 1 budskap från älvorna och 1 kärleksbudskap)
3 spådomar  2020, 175 kr
(Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 175 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 170 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *