Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Måndag och lite segt här. Det har varit lite sådär med sömnen och en massa annat som påverkar mig, men det ska vila och ta det lugnt när jag kan.

Jag vill säga att jag INTE tar emot vänförfrågningar på Facebook utan du kan skriva till mig ändå om du vill få tag på mig.

Min bok (eng), Glimpses of my spiritual journey – balance weaver – finns tillgänglig i min webshop (länk nedan). Ca 1 veckas leveranstid på den.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också någon gång denna månad.
Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Kärlek och självkärlek är viktigt idag. Antingen så finns det en ny relation eller en nystart i en relation som ger dig ny energi och det ser ut som om bokstaven A eller K kan vara viktig. Om det inte handlar om en relation så uppmanas du att ta hand om dig själv och göra saker som du mår bra av idag så strunta i alla måsten och fokusera på dig och ditt välmående. Du kan städa imorgon eller vad det nu än är du känner att du måste göra. Det är inte bra att prioritera dig själv sist.

Någon känner sig trött, men inte bara fysiskt trött utan mentalt trött och det ser ut som om du är uppgiven också och även om det känns tungt så är detta en viktig del på din resa för genom att gå igenom detta du går igenom så kommer en helt ny värld öppna sig så småningom. Idag ser det dock ut som om du kommer få en upplevelse eller insikt om något och det kommer vara väldigt plötsligt som om universum hjälper dig eller ser till att du ser eller inser något.

Du vill gärna ha en nystart, men du behöver släppa det förflutna först. Du vill ha en nystart, men tittar hela tiden bakåt eller låter det förflutna ta mycket plats och energi från dig. Detta skapar förvirring hos dig själv, men även universum som inte vet vad du vill.
Det kan även handla om att du eller ditt ex vill ha en andra chans då ni inte riktigt kan släppa taget om varandra och har lite koll på den andra/e eller varandra via sociala medier eller så har ni en gemensam vän som hjälper er eller snarare skvallrar lite, men i all välmening.

Någon har fått nog idag och lämnar någon eller något bakom sig. Du är trött på att vara instängd eller känna dig som om att du inte har något val så idag sätter du ner foten och går din egen väg och gör det du känner är rätt för dig.

Kram Erika

 

 

 

Specialerbjudande!
Välj 2 av dessa läggning för 300 kr
1. Kärlek special (nutid samt när kärleken kommer in i ditt liv)
2. Miniläggning tvillingsjäl (gemensam energi o budskap)
3. 2 budskap 2020
4. 1 änglabudskap o 1 budskap från universum
5. 1 healande budskap o 1 budskap från älvorna
6. Vad du bör tänka på lite extra detta år samt budskap

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 200 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Budskapsmix, 175 kr(1 budskap från universum, 1 budskap från älvorna och 1 kärleksbudskap)
3 spådomar  2020, 175 kr
(Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 175 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 170 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *