Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

De senaste dagarna har jag sett inlägg om detta med att läsa av tredje person och då talar vi om foto eller auraavläsning.  Jag läser inte av foto eller aura på tredje person och har inget intresse av att göra det. Om det är respektlös och fel får andra stå för. Jag tycker  det är onödigt att hänvisa till sk “regler”  och det finns massa mer att säga om detta med regler och tredje part, men skriver mer om detta i min bok, Glimpses of my spiritual journey – balance weaver -, som finns tillgänglig i min webshop (länk nedan). Ca 1 veckas leveranstid på den.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också någon gång denna månad.
Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Någon behöver se saker från ett mer kärleksfullt perspektiv och det gäller även dig själv. Du kan inte älska dig själv för mycket och det är bättre att ha älskat en gång för mycket än inte alls för även om det känns svårt nu så ångra ingenting. Se på allt det fina du har fått uppleva och alla minnen du har kopplat till kärlek. Det finns inget som är så magiskt och fint som kärleken, men inget som gör så ont heller när det inte fungerar. Trots detta så uppmanas du att fortsätta framåt i kärlekens tecken och var inte rädd för att öppna ditt hjärta igen.

Det ser ut som om det finns saker som du inte kan se eller är medveten om och du känner  som om du känner dig förd bakom ljuset av någon idag som känns väldigt trygg och stabil, men denna person är motsatsen. Detta är någon du behöver vara lite försiktig runt.
För någon handlar det om något nytt som kommer in i ditt liv idag och det kan ha att göra med ett projekt eller arbete och det ser ut som om en kvinna kan ha något att göra med detta.

Det finns viss känslomässig besvikelse här och det ser ut som om du gärna vill starta något nytt med någon, men du behöver komma över något först och det ser ut som om denna besvikelse kommer upp till ytan idag så att du kan fokusera på det först och sedan kommer det nya eller så kommer du känna eller se det där nya.

Du behöver säga vad du tycker och tänker idag och inte hålla inne med dina känslor eller tankar för det kommer hjälpa dig och du kommer känna dig starkare och mer som dig själv. Det ser även ut som om du behöver uttrycka dig själv mer och oftare.

Kram Erika

 

 

Specialerbjudande!
Välj 2 av dessa läggning för 300 kr
1. Kärlek special (nutid samt när kärleken kommer in i ditt liv)
2. Miniläggning tvillingsjäl (gemensam energi o budskap)
3. 2 budskap 2020
4. 1 änglabudskap o 1 budskap från universum
5. 1 healande budskap o 1 budskap från älvorna
6. Vad du bör tänka på lite extra detta år samt budskap

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 200 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Budskapsmix, 175 kr(1 budskap från universum, 1 budskap från älvorna och 1 kärleksbudskap)
3 spådomar  2020, 175 kr
(Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 175 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 170 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *