Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Det var så härligt att gå i terapi igen igår efter ett 5-6 veckors långt uppehåll. Det behövdes nog och ofta spenderar jag några minuter därinne gråtandes, men så är det när man har sina känslor utanpå kroppen mest hela tiden. Det är jag och så är det. Inget konstigt för mig utan det är nog mer andra som kan tycka det är “jobbigt” eller något, men det får stå för dem.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också någon gång denna månad.
Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar så är det inte till dig.

Det ser ut som om det finns en person som är äldre än dig och något mystisk. Du vet inte riktigt vart du har hen eller vad hen vill, men det finns ett starkt band mellan er mentalt. Det ser ut som om denna person har svikit dig och du känner att du behöver ta en paus från denna person idag och samla dina tankar. Det är okej att vara ledsen och bara gråta om du behöver.

Det finns en yngre person i din närhet som du känner en stark dragning till och ni hjälper varandra på något sätt och det ser ut som om det kommer in mer intensiv kommunikation idag. Det kan även handla om att det finns en yngre person som du träffat online och ni funderar på att träffas eller resa till varandra. Det kan även vara så att du onlinedejtar och kommer träffa någon idag som du bara känner “wow, hen måste jag ha”. Det ser ut som om det finns en bra grund här och bra kommunikation så ge detta en chans.

Du har läkt dig själv och lärt dig att uttrycka dig själv och dina känslor bättre. Det ser ut som om du kan ha ägnat dig åt dans eller liknande där du känner dig levande och det är en av de få gångerna då du känner dig sårbar. När du minst anade det så kom denna person i ditt liv som är väldigt karismatisk och skön att titta på. Detta är en relation som kommer utvecklas och idag ser det ut som om det är som en dans på rosor mellan er och allt flyter på som det ska. Det ser även ut som om du känner att ni är som svanar och kommer leva med varandra livet ut och det bara finns hen för dig.
Det ser ut som om du träffar någon idag som är intresserad av dans och det ser ut som om denna person kan hjälpa dig framåt gällande arbete eller läkning av något slag. Denna person är äldre än dig, har längre hår och gröna ögon. Ta emot denna hjälp.

Kram Erika

 

 

Specialerbjudande!
Välj 2 av dessa läggning för 300 kr
1. Kärlek special (nutid samt när kärleken kommer in i ditt liv)
2. Miniläggning tvillingsjäl (gemensam energi o budskap)
3. 2 budskap 2020
4. 1 änglabudskap o 1 budskap från universum
5. 1 healande budskap o 1 budskap från älvorna
6. Vad du bör tänka på lite extra detta år samt budskap

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 200 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Hur mår/gör hen, 190 kr
(Funderar du på någon i ditt förflutna eller någon du inte haft kontakt med.Tittar på hur de mår/är nu, känslor för dig, om det kommer in kontakt)
3 spådomar  2020, 175 kr
(Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 175 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *