Dagens budskap 27/12

Hej fina <3

Hoppas du har haft en fin jul med mycket värme och kärlek. Här var det båda lugnt och livat med lagom av allt <3

En del kanske funderar på varför liknande budskap kommer upp om och om igen och det beror på att någon behöver höra det om och om igen.. Det kan tyckas meningslöst för dig som det inte resonerar med, men det är inte jag som bestämmer det <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Du känner dig ensam efter julen som du spenderat med andra och nu är du liksom tillbaka till verkligheten och det känns. Det ser även ut som om en relation med en själsfrände inte är som den borde vara. Denna person liksom ser rakt genom dig, men det är något som saknas då du känner dig ensam ibalnd och det handlar om att du måste kommunicera tydligare med varandra.
Det kan även vara så att du känt dig ensam länge, ca 5 månader, men nu finns det någon som ser rakt genom dig och du känner dig sedd på riktigt.. det är som om hen kan se rakt genom dig eller så är det du som ser rakt igenom någon.

Det finns kommunikation från någon på nätet nu och det ser ut som om detta kommer ge dig ett lugn och att du kan röra dig framåt med denna person eller släppa taget helt och gå vidare själv.
Det  kan även handla om arbete och karriär här, att du får ett brev eller samtal angående ett projekt eller en resa som kommer ge dig en push framåt mot nya möjligheter.

Du har känt att du har fastnat eller suttit fast ett tag, men det kommer in ett meddelande från någon idag som du väntat på. Det kan även vara så att det kommer in ett tufft meddelande från någon som gör att du kommer känna att du sitter fast. Denna person är inte den bästa när det kommer till kommunikation så se till att du verkligen förstår situationen rätt.
Det kan vara så att en varg kommer med ett budskap idag eller att vargen blir extra betydelsefull för dig på något sätt.

Kram Erika

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Andra sidan läggning, 250 kr
(En blandning mellan tarot och mediumskap där jag använder tarot och mitt mediumskap och tar kontakt med andra sidan.
Vem kontaktar dig, hur ser hen på livet hen levde, något han vill dela med sig samt ett meddelande från hen)
Hur mår/gör hen, 190 kr
(Funderar du på någon i ditt förflutna eller någon du inte haft kontakt med.Tittar på hur de mår/är nu, känslor för dig, om det kommer in kontakt)
3 spådomar  2020, 175 kr
5 spådomar 2020, 250 kr (Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Du och din tvillingsjäl – framtid, 250 kr (Tittar på dig och din tvilling och vad som väntar er i ett annat liv. Det kan vara blandad information)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *