Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Då har jag besällt mitt ISBN nummer till min bok som kommer heta Glimpses of my spiritual journey och kommer finnas tillgänglig i min webshop och på amazon.com 😀

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten -tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Någon har gjort dig besviken och det ser ut som om det kommer in en ursäkt från hen idag även om det tagit lång tid och du nästan gav upp eller tänkte att det aldrig kommer hända. Efter detta kommer du känna dig friare och full av ny energi då detta påverkade dig mycket.
Det kan även vara så att det kommer in en ny person i ditt liv efter många besvikelser gällande ditt kärleksliv och att denna person känns väldigt stabil och trygg.

Du har hittat balansen, du vet vad du vill och du kombinerar tanke med hjärta idag, men det är något som tar emot ändå för du är rädd att det inte ska tas emot på ett bra sätt av någon och att det kan sluta med att du blir lämnad ensam med allt eller att det kommer med bakslag av något sätt. Det är viktigt att inse att detta är tankar och behöver inte alls ha något att göra med verkligheten eller hur det kommer bli så följ din plan idag.

Det ser ut som om du känner att du har materiell stabilitet och gör vad du kan för att dela med dig till andra och hjälpa till när du kan, men du behöver även ta en paus för att ta hand om dig själv och inte alla andra. Du behöver komma först så att du får en chans att vila och se över dina behov. Att vara självisk är inte alltid dåligt så ha inte dåligt samvete om du känner att du behöver tänka på dig själv.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Smygtitt 2020, 250 kr (Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020)
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför 2020, 250 kr (Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
3 månadersläggning 250 kr
Du och din tvillingsjäl – framtid, 250 kr (Tittar på dig och din tvilling och vad som väntar er i ett annat liv. Det kan vara blandad information)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
3 månadersläggning, 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *