Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Det har hänt en del den senaste tiden och jag känner mig rätt trött, men det blir skönt med helg snart och snart jul och semester i några dagar för min del. Jag ska vara ute med mina barn och vara i nuet <3

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Erikas julhjälp!
Jag gjorde detta förra året och kommer göra det i år igen då många är i behov av hjälp.
Är du eller någon du känner i behov av lite extra hjälp under julen så mejla till mig på tarotandangels@yahoo.com och berätta lite om din situation så har du chansen att få ett presentkort på mat eller kläder. Det finns tre presenkort totalt.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig

Det kommer komma in kommunikation online rörande ditt privatliv eller karriär och detta kommer göra så att du måste välja alternativ A eller B.
Det ser även ut som om det kan handla om en resa för någon här och det kan vara att du eller någon behöver resa till den andra, men att ni inte riktigt är överens här och det känns som om ni inte kommer någonvart alls.
Det tredje är att du dejtar online eller via en app och du har pratar flitigt med två personer, men att du inte riktigt vet vem som är rätt och det handlar om att lyssna inåt för du blir det inte fel. Dock ska du inte välja med bara hjärtat utan låt huvudet vara med på ett hörn också så blir det bra.

Det finns en rädsla och oro hos dig att du ska förlora något eller någon som finns runt dig, men se över vad denna rädsla beror på. Det behövs lugn, acceptans och tolerans angående detta så gör inget förhastat eller agera inte utifrån din rädsla här. Det ser ut som om det går att rädda denna situation så var lugn.
För någon handlar det om att någon har lämnat dig nyligen och du försöker hitta balansen igen, men det är inte så lätt då du är ganska hård mot dig själv. Det är viktigt att du accepterad dig som du är nu med allt vad det innebär så att du kan vila och vara för att sedan komma igen när du hittat balansen igen.

Det finns något som behöver mer tålamod och tid så se till att planera detta på rätt sätt från början till slut och var noga med att inte glömma något. Det ser även ut som om du kommer behöva lite modig idag och göra något nytt. Följ din inspiration och hjärta så blir det bra.

Kram Erika

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Smygtitt 2020, 250 kr
Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020.
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför, 250 kr
Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
3 månadersläggning 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *