Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Jag kommer skriva några av min budskap på engelska då jag har fått förfrågningar om detta. Dock kommer det ibland publiceras i samma inlägg och ibland i två separata.

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Erikas julhjälp!
Jag gjorde detta förra året och kommer göra det i år igen då många är i behov av hjälp.
Är du eller någon du känner i behov av lite extra hjälp under julen så mejla till mig på tarotandangels@yahoo.com och berätta lite om din situation så har du chansen att få ett presentkort på mat eller kläder. Det finns tre presenkort totalt.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Du tänker tillbaka på det förflutna och känner att det begränsar dig lite idag då du inte riktigt kan komma vidare och det ser även ut som om en situation i det förflutna tog mycket energi och kraft av dig vilket påverkar dig. Du vill gärna börja om eller ta tag i något, men känner att du inte kan göra det riktigt då det finns saker som begränsar dig.

Ett meddelande från en yngre person kommer in idag och detta rör känslor på något plan. Efter detta meddelande kommer du veta vad du ska göra och du kan också agera därefter.
För någon handlar det om att det finns en yngre person i ditt liv som du har en relation med och att ni äntligen börjar röra er framåt och hitta er balans. Ni kompletterar varandra bra och ni har universum på er sida så tveka inte utan rör er framåt mot ert mål.

Det finns en äldre person eller en väldigt logisk person runt dig. Du och denna person har ett stark mentalt band även om ni inte riktigt förstår er på varandra alla gånger, men ni försöker prata om allt som kommer er väg. Denna person kan upplevas som svår många gånger och även kylig. Det finns dock ett behov av att vara ärliga med varandra och verkligen säga osm det är. Håll inte saker ifrån varandra.
För någon specifik så handlar det om att du försöker skydda någon eller hålla någon bakom ryggen, men detta är inte det bästa så se över vad du kan göra. Ärlighet varar längst.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Smygtitt 2020, 250 kr
Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020.
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför, 250 kr
Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
3 månadersläggning 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *