Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Ny månad och nya möjligheter. Vad önskar du dig denna månad? Jag hoppas du hade en fin första advent och att resten av månaden blir fylld med kärlek, glädje, värme och magi. Jag fick magi under helgen då det var lite andlig aktivitet här samt under min mediaton och det var upplevelser som gav mig en del svar som jag tacksamt tog emot från andevärlden. Det var vissa tårar och viss sorg, men mycket kärlek.

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Erikas julhjälp!
Jag gjorde detta förra året och kommer göra det i år igen då många är i behov av hjälp.
Är du eller någon du känner i behov av lite extra hjälp under julen så mejla till mig på tarotandangels@yahoo.com och berätta lite om din situation så har du chansen att få ett presentkort på mat eller kläder. Det finns tre presenkort totalt.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte för dig.

Du kommer bli firad idag då det kan vara din födelsedag eller en annan viktig tillställning. Det ser ut som om det finns personer runt dig som tror på dig och som betyder mycket för dig.
Det kan även handla om att du och din partner firar något idag som bidrar till er stabilitet eller trygghet på något sätt. Ni behöver inte oroa er längre utan ni båda känner att det kommer bli bra och ordna sig för er. Det kan ha varit lite struligt idag, men den energin är som bortblåst idag.
Det ser även ut som om du kan träffa en potentiell partner idag via en tillställning som är jobbrelaterat. Det ser ut som om det kan vara AW med jobbet där du träffar någon lite oväntat.

Du hör en inre röst som vill genomföra en stor förändring när det kommer till din materiella trygghet. Det ser ut som om du vill knyta ihop eller förbinda två familjer till en. Du och din partner funderar på att flytta ihop och bilda familj, men det är inte riktigt klart hur detta kommer se ut och det är okej. Ni behöver inte veta allt nu.
Det ser även ut som om du behöver fundera på detta med familj då det ser ut som om det finns ett behov av att förlåta något/n som rör din familj och det förflutna. Det ser ut som om du behöver försonas med detta så att du kan känna frid och inte låta den situationen påverka dina framtid drömmar.

Du behöver vara ensam och distansera dig själv från drama och konflikter idag. Det ser ut som om det finns några personer i din närhet som gärna bråkar med dig eller triggar dig på olika sätt. Det kan handla om rädsla eller avundsjuka från deras sida.
Du är stark och unik så kör ditt eget race och lyssna på dig själv och din inre röst för den leder dig rätt.

Kram Erika

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Smygtitt 2020, 250 kr
Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020.
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför, 250 kr
Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
3 månadersläggning 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *