Dagens budskap måndag


Hej fina <3

Måndag igen. Tänk på alla möjligheter som du kommer ha idag och resten av veckan. Balans är viktigt så gör något du gillar också och fokusera på annat än alla måsten.

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Ett nytt jobb eller studier kan bli aktuellt och detta ser ut att gå bra. Det ser ut som om detta ger dig den stabilitet och trygghet du vill ha. Det ser ut som om du kommer kunna visa vem du är idag eller varför du är värd detta nya jobb eller möjlighet som finns runt dig. Du skapar din egen verklighet. Du har många talanger och förmågor så se till att du använder dessa på ett bra sätt.

Du behöver läka något som kommer upp till ytan idag. Du behöver se på detta på djupet och förstå vad det är som triggar dig. Det finns mycket du kan lära dig idag. Du väntar på något, men innan du är redo för detta behöver du som sagt läka det som kommer upp till ytan idag.

Det ser ut som om du vill röra dig framåt, men du behöver studera eller lära dig något först. Det är viktigt att inte göra något förhastat utan samla så mycket information du kan så att du känner dig redo och att du har alla förutsättningarna som krävs för att ta dig vidare. Om du funderar på att starta eget är det bäst att vänta lite till då det finns mer att ta reda på och undersöka här.

Du har dina ögon på någon som du verkligen håller av. Du drömmer om ett liv med hen och du vill så gärna att det blir ni, men ni behöver samarbeta och kommunicera först om vad ni vill och vad ni förväntar er.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Erbjuder nu andekontakt som sker via messenger vilket betyder att du behöver närvarande (chat) och kunna bekräfta vissa saker. Det kostar 300 kr.Jag kan ej bestämma vem som kommer och säger hej. Jag kan inte heller garantera kontakt.
Helande/balanserade samtal via Messenger eller Skype, ca 45 minuter. 399 kr.
Tittar på vart du är nu, vad du behöver för att komma vidare, hur du uppnår balans mm.
Tvillingsjäl läggning 13, 190 kr
Tittar på vad du behöver läka och hur denna process ser ut för dig för att komma närmare union, vad du behöver fokusera på just nu samt budskap.
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

4 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

  1. Eva skriver:

    Budskapet kom idag som en bekräftelse som kom redan igår.
    Tusen tack för alla klockrena budskap du ger.
    De flesta känns som om att de är riktade och vill säga till mig de jag behöver höra.
    Även en tröst på att ha tålamod. För de är vad jag fått ha i en oändlighet . Ibland kan det kännas tröst löst och då kommer dina budskap som en räddande ängel. 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *