Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Mina dagens budskap kommer INTE att resonera med alla och är inte till alla. Det är okej. Jag kan inte nå alla som läser min blogg och dagens budskap därför skriver jag också att du ska ta det som resonerar och skita i resten. Om inget resonerar med dig så är det inte menat till dig alls.

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Resonerar inget, är det inte till dig.

Du känner dig trött, uppgiven och funderar hur du ska hitta din inre glöd ige, men den kommer. Du har allt du behöver för att gå vidare och möta hinder eller begränsningar. Du är också inne i en period där du måste hålla dina känslor i check lite grann medan du söker sanningen i dina tankar, men glöm inte hjärtat.

Du känner dig fast i en situation som är ganska osund och ibland negativ. Du kan inte hjälpa det då denna situation ger dig någonting som du inte kan vara utan, men samtidigt vet du om att du inte kan vara kvar i denna energi hela tiden. Det finns en möjlighet runt dig som du inte kan se riktigt klart pga den situation du är i just nu. Denna möjlighet har att göra med vintermånaderna. En snöflinga kan vara ett tecken på att något är rätt eller på väg till dig.

Det finns en nystart runt dig idag. Siffran 8 kan vara betydelsefull eller ge dig vissa svar. Det ser ut som om du kan få det du vill ha och det ser även ut som om det finns långvarig lycka runt dig på ett eller flera plan. Du känner att du inte behöver göra så mycket utan du njuter just nu.

Det finns mer stabilitet och trygghet runt dig och din tvillingsjäl nu, men ni inte riktigt är där. Det ser ut som om ni inte är i union just nu och det finns en del arbete innan ni  är redo för union. NI behöver se över era skuggsidor och se vad det är ni inte vill bemöta eller vilka sår som påverkar än.
För någon som är i union med sin tvillinsjäl så handlar det om att göra slag i saken och ta nästa steg i er relation.

Det ser även ut som om någon vill flytta, men det behövs mer balans först innan du kan flytta. Det krävs även vissa förändringar från din sida innan du kan få det du vill.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Erbjuder nu andekontakt som sker via messenger vilket betyder att du behöver närvarande (chat) och kunna bekräfta vissa saker. Det kostar 300 kr.Jag kan ej bestämma vem som kommer och säger hej. Jag kan inte heller garantera kontakt.
Helande/balanserade samtal via Messenger eller Skype, ca 45 minuter. 399 kr.
Tittar på vart du är nu, vad du behöver för att komma vidare, hur du uppnår balans mm.
Tvillingsjäl läggning 13, 190 kr
Tittar på vad du behöver läka och hur denna process ser ut för dig för att komma närmare union, vad du behöver fokusera på just nu samt budskap.
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

4 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *