Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Detta med kärlek är något som ofta hamnar i fokus när jag vägleder personer vilket jag förstår. Det många inte vill ta till sig är detta med självkärlek och acceptans och hur viktigt det är. Vad gör du för att visa dig själv lite mer kärlek och omtanke i vardagen? Avsätter du lite extra tid för dig själv? Det är så viktigt at göra det utan att få dåligt samvete gentemot familj, vänner osv. Alla vinner på att du tar hand om dig själv lite extra i några minuter.

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du kan ha genomgått en mörk tid och det har varit utmanande på många sätt, men nu kommer du se det ljusna. Tro på dig själv. Förlora inte hoppet. Oroa dig inte för allt kommer bli bra. Det finns inget att vara rädd för. Du kommer känna ljuset och värmen igen.

Det ser ut som om vissa saker måste raseras eller förändras. Illusioner rasar och det ser ut som om alla begränsningar runt dig äntligen släpper så att du kan se sanningen angående något som du inte kunnat tidigare. Det finns ett behov av att konfrontera någon eller något idag och det behöver inte gå aggressivt till eller vara obekvämt utan bara uppmärksamma detta.

Det finns ett känslomässigt svek eller så har någon gjort dig besviken och det gör ont, men detta var en nödvändighet för idag kommer du få klarhet angående detta antingen genom denna person eller att situationen klarnar eller så kommer ett tecken från universum så tacka och ta emot.

Någon sitter fast och kan inte röra sig framåt idag. Det är för att vissa tankar upptar all din energi och tid. Du begränsar dig själv genom att göra detta så försök att skingra dina tankar och inte vara i dessa hela tiden. Du sitter inte fast, men du gör inte heller något för att röra dig framåt så det är viktigt att du funderar på vad du vill mest – sitta fast eller komma framåt.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Erbjuder nu andekontakt som sker via messenger vilket betyder att du behöver närvarande (chat) och kunna bekräfta vissa saker. Det kostar 300 kr.Jag kan ej bestämma vem som kommer och säger hej. Jag kan inte heller garantera kontakt.

Helande/balanserade samtal via Messenger eller Skype, ca 45 minuter. 399 kr.
Tittar på vart du är nu, vad du behöver för att komma vidare, hur du uppnår balans mm.

Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även

Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

6 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *