Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Som sagt så behövs det mer vila känner jag så får se hur många budskap det blir .

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

 

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du är på väg någonstans.. antingen på en inre resa eller på en fysisk resa. Det ser ut som om någon ska iväg på en kryssning eller åka till ett annat land och detta kommer göra dig gott då du kommer få perspektiv på saker och ting. Det har varit rörigt runt dig och det ser ut som om du äntligen får lite mental klarhet och ett lugn runt dig.
Det ser ut som om du kan träffa någon på denna resa som du kommer känna en stark samhörighet med.

Det ser även ut som om det kommer in kommunikation från någon idag som gör att du kommer känna dig slut och vilja ge upp lite grann här. Det finns en person som du har fått nog av här. Hen är negativ och vill bara ha det på sitt sätt. Ingen som bjuder till själv utan förväntar sig att alla ska dansa efter hens pipa.

Du har en stark dragning till en person, sexuellt och andligt, som du inte kan släppa även om du har försökt. Det finns ett sådant stark begär här att du o hen inte vet vad ni kan göra annat än att bara hänga med i det som sker. Det är dock viktigt att du funderar över vad du vill att detta ska leda till. Vill du att er relation ska blomstra och växa så är det viktigt att ni har en ärlig konversation om detta.

Kram Erika

Andekontakt, 300 kr
Görs via Facebok Messenger där du behöver finnas tillgänglig för att chatta.Innan sittningen behöver jag ett nytaget foto på dig.
Jag bestämmer inte vem som tar kontakt utan du får den kontakt och meddelande du behöver.Skicka Pm vid intresse. BEGRÄNSAT ANTAL.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Karmisk tvillingsjäl eller tvillingsjäl, 250 kr
(Vill du veta om du har träffat din karmiska tvillingsjäl/ sk falska tvillingsjäl) eller din tvillingsjäl? Vägleder dig.)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

3 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *