Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

En önskan går i uppfyllelse som gör att allt känns lite enklare och bättre idag. Det ser ut som om vatten och blommor är viktigt för någon så du kanske får en överraskning vid vattnet eller att du får ett tecken där från universum.

Du har genomgått en förändring, lämnat ditt gamla jag på något sätt och valt att blicka framåt mot bättre och ljusare tider. Det ser ut som om du verkligen har hittat din inre styrka och det ser ut som om någon har gjort en resa och fått kontakt med din förfäder. Det ser ut som om du har återknytit med dina rötter på något sätt.

Du är besviken på någon eller något idag och du behöver återhämta dig. Du behöver se helheten här och inte haka upp dig små detaljer. Anklaga inte dig själv utan ge dig själv extra mycket kärlek nu. Det är viktigt att du slickar dina sår nu och bara omger dig med värme och kärlek.

Någon som bär vitt kan bli viktigt idag. Det ser ut som om denna person är äldre och känns väldigt klok. Hon kommer hjälpa dig idag med att förstå eller se att vissa saker från ett annat perspektiv vilket gör att du kommer känna dig som ett med allt och alla. Du upplever inre frihet. Du känner att du klarar av det mesta idag.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Karmisk tvillingsjäl eller tvillingsjäl, 250 kr
(Vill du veta om du har träffat din karmiska tvillingsjäl/ sk falska tvillingsjäl) eller din tvillingsjäl? Vägleder dig.)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

6 svar på ”Dagens budskap torsdag

 1. Tack 😊 och som vanligt känns det som du skriver om/till mig.
  Har äntligen fått både kropp och själ att lämna det gamla och se fram mot det nya. Men även faktiskt fokusera på nuet.
  Ha en fin dag ❤

 2. Hej Erika!
  Skulle gärna vilja ha en läggning….,
  Kärlek special 150:- har swiss!
  Kram❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *