Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Tack till dig som läser, kommenterar, gillar, följer mig och min blogg, FB sida, IG mm. Tack till dig som beställer personliga läggningar av mig så att jag kan göra det jag gillar och brinner för.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du önskar något nytt och det finns ett fokus på arbete eller boende, men det ser ut som om du sitter fast eller känner dig bunden till något som gör att du inte kan ta dig loss och fokusera på det som du verkligen vill ha. Det finns en ansträngd energi och en vilja att inte kunna påverka som du vill.

Det ser ut som om det kommer in ett meddelande eller dylikt idag från någon som verkligen gillar dig och bryr sig om dig, men det ser ut som om ni inte haft kontakt på ett tag och därför vågar du inte riktigt lita på det hen säger. Det ser ut som om det inte bara är ord här utan att hen kommer göra saker som får dig att tro på hen igen.

Det ser ut som om det förflutna dyker upp igen och det finns vissa känslor som måste tas hand om för du kommer få ett meddelande från din tvillingsjäl som kommer trigga dig eller få dig att känna på ett visst sätt. För några handlar det om att ni inte haft kontakt på ca 8 månader och idag kommer kontakt från hen på något sätt vilket du inte förväntade dig och detta kan röra upp känslor också.

Visa dina känslor och våga säga vad du känner idag även om andra inte förstår eller håller med dig, men det är ändå något du behöver uttrycka för att få lugn i sinnet och hjärtat. Det ser även ut som om du vill kommunicera och prata ut med någon du inte riktigt vet vart du har.

Kram Erika

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Karmisk tvillingsjäl eller tvillingsjäl, 250 kr
(Vill du veta om du har träffat din karmiska tvillingsjäl/ sk falska tvillingsjäl) eller din tvillingsjäl? Vägleder dig.)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *