Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Erikas julhjälp!
Jag gjorde detta förra året och kommer göra det i år igen då många är i behov av hjälp.
Är du eller någon du känner i behov av lite extra hjälp under julen så mejla till mig på tarotandangels@yahoo.com och berätta lite om din situation så har du chansen att få ett presentkort på mat eller kläder. Det finns tre presenkort totalt.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du sitter och återhämtar dig idag. Det ser ut som om vatten och lotusblommor är viktiga idag. Det ser även ut som om du bara beundrar det som sker runt dig just nu. Det ser ut som om du behöver göra detta för att få tillbaka din styrka och inre krigare en stund. Du behöver stå på dig idag och stå upp för det du tror på. Du vet vad du behöver göra idag för dig.

Det ser ut som om du blickar ut mot solen eller ljuset och du fylls med glädje och hopp. Det ser även ut som om om det kommer in en äldre person i ditt liv eller så finns det en äldre person i ditt liv nu som skänker dig glädje och hopp. Denna person är mycket karismatisk och driven, kan uppfattas som arrogant ibland utan att hen egentligen är det.

Du är trött och kan känna dig rätt utarbetad nu, men detta är en nödvändighet för att du ska kunna komma vidare. Det ser ut som om du har fokuserat mycket på att bygga upp något från början och det har tagit tid och energi, men det kommer vara värt det. Det ser även ut som om det finns någon som skyddar dig lite extra just nu, antingen en fysisk person eller universum. Om det är en person ser det ut som om en man som är mycket stark och han har lite längre brunt hår. Det kan även vara en man som kommer in som en räddare i nöden idag.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr
Tjafs mellan oss, 275 kr(Tittar på konflikten, vad behöver du förstå med hen, vad behöver hen förstå med dig, hur får vi balans samt budskap)

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

  1. Mia Åström skriver:

    Åh stämmer så bra…. idag kommer det några och ska titta på lägenheten som mitt ex äger och ska sälja…men är oviss fortfarande vart jag och min yngsta kommer bo så det är enormt stressande.
    Men tvivlar inte att både universum och mina vänner kommer finnas vid vår sida.
    Tack fina du ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *