Dagens budskap fredag 11/10

Hej fina <3

Fredag, fredag, fredag och bokskrivande för mig samt att gosa med vår katt lite extra mycket <3  Vad ska du göra idag? Hoppas din dag blir bra och fin på alla sätt och vis

Gilla o följ gärna min sida för vid 1500 likes kommer jag lotta ut läggningar och budskap. Tack på förhand.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)


Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du behöver ta en paus och andas. Det går inte att göra 700 saker på en och samma gång så prioritera det som är viktigast och kom ihåg att göra en rolig sak också så det inte blir en massa måsten hela dagen. Det kan vara klokt att skriva listor tills du får in en rutin. Det kan tyckas tråkigt först, men det handlar faktiskt om din energi och välmående. Det är okej att bara vara och inte flänga runt överallt pga en massa måsten. Det är en dag imorgon också.

Det ser ut som om du behöver läka sår som handlar om att någon ljugit för dig och inte varit ärlig med vem hen är eller vad hen vill. Det kan även handla om att du inte varit ärlig mot någon annan och bör titta på vad detta står för. Det finns ett behov av healing runt detta oavsett.
Det ser även ut som om någon väntar på en ursäkt eller förlåtelse från någon som inte har varit sjysst med dig, men det är osäkert om du någonsin kommer få den där ursäkten utan du får istället försöka läka det du kan och fundera på detta med förlåtelse och acceptans idag.

Det kommer in något positivt idag som ger dig glädje och det handlar antingen om kommunikation online fram och tillbaka med någon som kan bo i ett annat land och det kan handla om kärlek eller karriär. Det ser även ut som om du får ett positivt besked angående en resa eller besök som påverkar dig positivt.

Kram Erika

 

Erbjuder
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr
Tjafs mellan oss, 275 kr(Tittar på konflikten, vad behöver du förstå med hen, vad behöver hen förstå med dig, hur får vi balans samt budskap)

Skicka PM vid intresse. Väntetiden varierar.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag 11/10

  1. sandra skriver:

    God morgon! Har läst dina budskap en tid nu, de har träffat mig och öppnat mina ögon. Måste säga att det är otroligt att du får in detaljer så bra, jag tar till mig budskapen. Tack fina du, kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *