Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Imorse var vi och lämnade vår katt då hon ska kastreras idag. Jag är så trött för jag drömmer så intensivt och så konstigt. Ibland är det budskap och ibland drömmar, men har lärt mig att skilja på detta då det känns och ser annorlunda ut när det “bara” är drömmar.

Julhjälpen!
Är du eller någon du känner i behov av lite extra under julen pga din situation så mejla till mig på tarotandangels@yahoo.com och berätta lite om din situation så har du chansen att få ett presentkort på mat.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det kommer komma in ett erbjudande din väg idag och du behöver välja här vad du vill. Det ser ut som om du känner dig förvirrad och inte vet vad du ska göra. Det kan vara bra att skriva listor över för och emot här och se vad du får fram innan du fattar ett beslut. Det ser ut som om det behöver eftertänksamhet. Detta erbjudande rör arbete/karriär/ekonomi och det är stabilt och tryggt.

Det ser ut som om något kommer upp till ytan idag och du har inte riktigt sett detta och det kan komma som något av en överraskning. Det ser ut som om det finns en person kopplat till detta och att det handlar om känslor. Det är viktigt att du är medveten om hur ditt sätt att reagera och agera påverkar utgången. Det är viktigt att prata och verkligen dela med dig av dina tankar och känslor.

Du väntar och väntar. Du är passiv och väntar ut något eller tar en paus just nu idag. Du accepterar din situation och väntar på rätt tillfälle att förändra den. Du behöver släppa behovet av att alltid ha kontroll. Genom att dra dig tillbaka kommer du få viktiga insikter. Detta kommer även leda till mer stabilitet och du kommer behöva slutföra vissa saker idag.

Kram Erika

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr
Tjafs mellan oss, 275 kr(Tittar på konflikten, vad behöver du förstå med hen, vad behöver hen förstå med dig, hur får vi balans samt budskap)

Skicka PM vid intresse. Väntetiden varierar.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *