Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Idag är det sjukhusbesök.. Ingen favorit, men bra att det finns vid behov. Det är bra att jag får möjligheten att utmana mig själv genom att vara i miljöer som jag tycker är jobbiga eller svåra.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
De två första som bokar en årsläggning eller samtal får en fysisk gåva av mig. Alla andra som bokar en läggning idag får ett extra budskap.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du lämnar något bakom dig idag då detta inte hjälper dig längre utan snarare hindrar dig på din väg framåt. Du vill komma framåt och du är på god väg. Det kan kännas läskigt att lämna en viss trygghet bakom dig, men det kommer göra dig gott i längden så lita på att du gjorde rätt. Du har alla möjligheter i världen och bara du kan bestämma vad som är rätt.

Du har genomgått någon förvandling och det är som om du får ett genombrott idag på något sätt. Du är inte längre den du var utan du är mer sann mot dig själv och du vet vem du är. Du är inte rädd att synas eller ta plats för du vet att du kan. Du har universums stöd och det finns inget att vara rädd för.

Du är besviken idag angående något känslomässigt som inte blev som du tänkte eller ville. Dina känslor är utmanande just nu och du känner dig sårbar. Det är även viktigt att du tittar på dina känslor och ditt agerande och inte skyller ifrån dig utan tar ansvar för dig själv och dina handlingar. Det kommer bli bättre med tiden och du behöver ge dig själv tid för att läka.

Kram Erika

 

 

 

Erbjuder: Transformerande samtal
Det tar ca 45 minuter, 300 kr
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.Du behöver vara oströrd. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan översätta det du varit med om och du får även chans att fråga frågor. Endast tidsbokning.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Tvillingsjälsamtal där du får möta din tvillingsjäl och känna hens energier, ca 30 min. 300 kr
Transformerande samtl, 45 min. 300 kr. Du får möta en av dina guider och titta tillbaka på en av dina tidigare liv. Efteråt berättar jag om mönster och vad du bör tänka på i detta liv.
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Årsläggning, 650 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *