Dagens budskap fredag 4/10

Hej fina <3

Fredag idag..och denna vecka har varit allt annat än lugn, men väldigt givande på många sätt så tackar och tar emot <3 En del saker utmanande och inte bara roliga, men utvecklande.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du behöver köra ditt race idag och strunta i vad andra tycker och tänker för dem vet ingenting om dig eller varför du valt att agera på ett visst sätt.
Du behöver visa dina känslor öppet idag speciellt när det kommer till en yngre person i din närhet. Hen kommer bara tycka du är underbar precis som du är. Hen kommer förstå dig och det kan finnas andra som misstycker eller inte förstår, men låt inte de stoppa dig på din väg framåt.

Du kan känna dig lite vilse idag, som om du inte riktigt vet vad du ska göra eller vad du vill. Olika personer och olika förväntningar kan skapa förvirring, men det är viktigt att du tar tag i detta för att utvecklas. Du kanske känner att det är utmanande och jobbigt, men ge det lite tid. Det kommer ta tid och ditt tålamod kommer prövas idag, men du vet vad du behöver göra.

Idag behöver du fokusera på dig själv och se på dig själv med kärlek och acceptans. Det är inte lätt, men viktigt nu. Det ser ut som om du är trött, trött på att jobba med dig själv…men när du kommer närmare kärnan eller din sanning så kommer det kännas lättare. Du är ett med universum så tänk på att det finns så mycket kärlek runt dig.

Kram Erika

 

 

 

Erbjuder: Transformerande samtal
Det tar ca 45 minuter, 300 kr
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.Du behöver vara oströrd. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan översätta det du varit med om och du får även chans att fråga frågor. Endast tidsbokning.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Tvillingsjälsamtal där du får möta din tvillingsjäl och känna hens energier, ca 30 min. 300 kr
Transformerande samtl, 45 min. 300 kr. Du får möta en av dina guider och titta tillbaka på en av dina tidigare liv. Efteråt berättar jag om mönster och vad du bör tänka på i detta liv.
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap fredag 4/10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *